Beräkna pris

Billig hyrbil för den prismedvetne resenären

Spara pengar med en ekonomibil från Sixt biluthyrning

Pusslar du med en tajt resebudget för jobbets räkning eller är du på jakt efter en billig hyrbil för familjesemestern i Sverige? Kanske lever du på studielån och lägger därför hellre dina pengar på annat än dyra bilar? Vi på Sixt erbjuder högkvalitativa och prisvärda hyrbilar för alla sparsamma resenärer. Välj mellan en bekväm sedan för längre bilresor, en rymlig kombibil för hela familjen eller en lättkörd Mini för smidig stadskörning.

MINI Cooper

MINI Cooper
Acriss Code: EDMR
Säten5
Dörrar2
Väskor2
VäxellådaManuell
Minimiålder19 år

Smart för två

Smart for Two
Acriss Code: MBMR
Säten2
Dörrar2
Väskor2
VäxellådaManuell
Minimiålder19 år

Smart för fyra

Smart for Four
Acriss Code: MDMR
Säten4
Dörrar4
Väskor2
VäxellådaManuell
Minimiålder19 år

Skräddarsydda hyrbilar för en liten peng

Hyr bil billigt hos oss på Sixt och välj bland moderna fordon från världsledande bilproducenter som Audi, BMW och Mercedes-Benz. Till ett förmånligt pris kan du även skräddarsy din billiga hyrbil med praktiska tilläggstjänster som GPS, bilbarnstolar och registrering av extra förare. Dessutom är minimiåldern för våra ekonomibilar endast 19 år, förutsatt att du innehar ett giltigt körkort sedan minst 1 år tillbaka. Vår ekonomiska biluthyrning bjuder på en oslagbar kombination av förmånliga priser och hög kvalitet.

Njut av en komfortabel och prisvärd hyrbilsupplevelse

På vår hemsida kan du ta en titt på vår breda flotta av prisvärda ekonomibilar och välja bland modeller som exempelvis Mini Cooper, Audi Sportback och Mercedes-Benz A-Class. Vänligen notera att utbudet av bilmodeller kan variera från station till station. På hemsidan kan du även enkelt genomföra din bokning samt hantera eventuella tillval. Med en billig hyrbil i ekonomiklassen kan du njuta av en trygg och komfortabel körupplevelse utan att lägga hela reskassan på transportutgifter. Den som spar, han har! Välkommen till Sixt!

Sixt Ekonomibil Hyragrenar över hela Sverige