Biluthyrning
Dhermi
Fäll ihop
Albanien // Dhermi
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Dhermi: Sixt biluthyrning online-bokning

Sixt Biluthyrning i Dhermi i västra Albanien ligger alldeles intill stranden Drymades Beach. Om du vill hyra bil i Dhermi kan du enkelt besöka vårt kontor. För våra öppettider se ovan. En fördel med att hyra bil hos oss är närheten till motorväg SH8. Vi har dessutom ett brett utbud av bilar, från små sedaner i ekonomiklass till 4x4-bilar och lyxbilar i premiumklass. Vi har även minibussar som är perfekta när du vill hyra bil i Dhermi för ett större sällskap. I en av våra bilar får du en bekväm körupplevelse i Colombia, oavsett om du är i Dhermi på tjänsteresa eller semester med familjen.

 
 • Dhermi/Hotel Splendor & SPA
  Pran Viles Qeveritare
  9422 Dhermi

  Må. - Sö.08:00 - 20:00
  Helgdag08:00 - 20:00
  Boka på detta kontoret

 • Dhermi/Hotel Splendor & SPA

  Sixt Biluthyrning
  Pran Viles Qeveritare
  9422 Dhermi

  Må. - Sö.08:00 - 20:00
  Helgdag08:00 - 20:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4

Sixt Biluthyrning i Dhermi erbjuder praktiska tillvalstjänster

En annan fördel med att hyra bil i Dhermi hos oss är tillgången till praktiska tillvalstjänster. Hos Sixt ingår obegränsad körsträcka och en bra grundläggande bilförsäkring som du kan utöka vid behov. Du kan även registrera en extra förare eller ange att du vill ha en GPS-navigator. Tänk på att vi inte reserverar enskilda bilmodeller. När du bokar en hyrbil i Dhermi så reserverar vi en bil från den valda fordonskategorin. Tillvalstjänsterna kan variera mellan våra olika kontor i Colombia.

Få ut det mesta av din vistelse i Dhermi med en egen bil

Albanien och regionen Vlorë har många sevärdheter som du enkelt kan nå med hyrbil från Dhermi. Utforska det Joniska havets fantastiska stränder, från närliggande Drymades Beach till Jala Beach och Gjipe beach. Vid just Gjipe Beach kan du även besöka en känd piratgrotta. Om du väljer att köra i sydostlig riktning längs med kusten kommer du till slottet Ali Pasha. Du kan även fortsätta för att komma till mäktiga slottet Lëkurësi. Under färden kommer du garanterat att upptäcka spännande platser efter vägen. Vid kusten hittar du klasar av mysiga byar med trevliga restauranger, och du kan njuta av en fantastisk utsikt.

 
 

Flygplatser med Sixtkontor

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service