Biluthyrning
Hobart Flygplats
Fäll ihop
Australien // Hobart // Hobart Flygplats
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil Hobart Flygplats: Sixt Biluthyrning

Kontorsuppgifter
Adress: 273 Kennedy Drive
  7170 Cambridge AU +61-755558908
 
Typ av kontor: Flygplats
GDS - Kod: HBA
Öppettider
Må. - Sö.07:00 - 17:45
Helgdag07:00 - 17:45
 
 

På Sixt biluthyrning vid Hobart flygplats har du alla möjligheter att snabbt komma igång med dina aktiviteter. Att hyra bil vid Hobart flygplats ger dig mer frihet än något annat transportmedel, vilket inspirerar till att upptäcka mer av Australien och att inte behöva lägga onödig energi på att förflytta sig. När du vill hyra bil vid Hobart flygplats kan du välja bland ett brett sortiment av bilkategorier. Sixt har ett nära samarbete med till exempel Hyundai och BMW, vilket garanterar moderna premiumbilar i kategorier som 4x4, kombi- och personbilar. På vår biluthyrning vid Hobart flygplats kan du även välja bland tilläggstjänster för att göra bilen lite mer personlig anpassad. Är du förstagångsbesökare vid Hobart flygplats kan en GPS-navigatör vara ett smidigt sätt att både hitta rätt och spara tid i bilkörningen. Vänligen notera att det förekommer lokala avvikelser i utbud av specifika tjänster och bilar. Det är därför alltid bäst att göra din bokning via Sixt app eller hemsida.

Med hyrbil vid Hobart flygplats

Du finner flygplatsen 17 km från staden Hobart, som är huvudstad i regionen Tasmanien och faktiskt landets näst äldsta huvudstad. Vårt kontor ligger på knappt fem minuters promenad från flygplatsen och är också förbundet med busstrafiken. Närliggande motorväg A3 är en perfekt länk både när du vill hämta och lämna din hyrbil, samt för att ta dig vidare i regionen.

Upptäck Hobart med hyrbilen

Staden Hobart är känd för sin stora och mycket viktiga hamn. Med det kringliggande Mount Wellington har man en perfekt utgångspunkt för att göra utflykter i bergen, vilket går att lägga på den nivå man önskar. När du vill hyra bil vid Hobart flygplats är det också lämpligt att ta sig inåt ön och besöka någon av de otaliga naturreservaten, vilket även passar bra om man reser med små barn.

 

Kontorsuppgifter

Öppettider

Må. - Sö.07:00 - 17:45
Helgdag07:00 - 17:45

Kontakt / Borttappat & Upphittat

Sixtkontoret Hobart Flygplats HBA 273 Kennedy Drive 7170 Cambridge -42.831737, 147.486414 +61-755558908

Sixtkontoret Hobart Flygplats HBA

273 Kennedy Drive
7170 Cambridge
 
Tel. +61-755558908

Fordonskategorier och service på detta kontor

  • Personbilar & kombibilar
  • 4x4

Dina fördelar med Sixt

  • Sixt bästa pris-garanti
  • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
  • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
  • Miles & More - Tjäna miles
  • Inga dolda kostnader
  • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
  • Inga kreditkortskostnader
  • Excellent customer service