Biluthyrning
Maroochydore
Fäll ihop
Australien // Maroochydore
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Maroochydore: Sixt biluthyrning online-bokning

Ska du på semester till Australien? Maroochydore är en populär ort på Sunshine Coast, belägen cirka två timmar norr om Gold Coast. Hit kommer människor som älskar vackra stränder och härliga bad, men även de som gillar ett roligt uteliv. För att din vistelse i staden ska bli så effektiv och bekväm som möjligt kan du hyra en bil i Maroochyrdore från oss på Sixt. Vi erbjuder biluthyrning i Maroochydore på flera platser, bland annat intill flygplatsen Maroochydore Airport. Hämta ut en passande hyrbil i Maroochydore, välj bland moderna kombibilar och personbilar som du sedan kan skräddarsy med hjälp av våra tillvalstjänster.

 
 • Maroochydore Flygplats
  Terminal Building
  4564 Mudjimba

  Må. - To.07:30 - 16:00
  Fr. - Sö.07:30 - 16:30
  Helgdag07:30 - 16:30
  Boka på detta kontoret

 • Maroochydore Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Terminal Building
  4564 Mudjimba

  Må. - To.07:30 - 16:00
  Fr. - Sö.07:30 - 16:30
  Helgdag07:30 - 16:30

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4, Lastbil

Sixt biluthyrning i Maroochydore är en bra utgångspunkt för bilutflykter

Kör enkelt och smidigt från staden till närliggande platser som Brisbane och Gold Coast med en hyrbil från Maroochydore. När du valt ut vilken fordonstyp du vill ha är det dags för det roliga: att lägga till diverse tillvalstjänster. Med hjälp av våra tillval kan du göra bilen bekvämare och mer anpassad efter din personliga resa. Lägg till en GPS eller registrera en extra förare om du reser med andra personer. Att hyra bil i Maroochydore brukar vara smidigast att organisera i förväg genom att boka via vår hemsida. Då ser du direkt vilka tillvalstjänster våra olika kontor erbjuder, ibland varierar utbudet. När du bokat din bil i förväg är det bara att hämta ut den när du väl anländer i staden. Kom ihåg att vi inte kan reservera specifika bilmodeller.

Njut av en roligare resa i Australien med en hyrbil från Maroochydore

Gold Coast ligger två timmar söder om vårt kontor och du har vackra Fraser Island sju timmar norrut. För att hinna med att se och göra så mycket som möjligt under din vistelse i Australien är det smidigt med en egen bil. Att köra längst med kusten är en rolig aktivitet i sig, du kan stanna till när och var du vill, exempelvis när du ser en vacker strandremsa som är helt folktom. Det händer faktiskt! Vi på Sixt ser fram emot att få skräddarsy en perfekt bil för din vistelse här.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service