Biluthyrning i Maroochydore

 

Mest populära bilarna i Maroochydore

* Priserna beräknades den 06.06.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Maroochydore Flygplats, med början den 13.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Våra tjänster på Maroochydore

Sixt biluthyrning i Maroochydore är en bra utgångspunkt för bilutflykter

Sixt biluthyrning i Maroochydore är en bra utgångspunkt för bilutflykter

Ska du på semester till Australien? Maroochydore är en populär ort på Sunshine Coast, belägen cirka två timmar norr om Gold Coast. Hit kommer människor som älskar vackra stränder och härliga bad, men även de som gillar ett roligt uteliv. För att din vistelse i staden ska bli så effektiv och bekväm som möjligt kan du hyra en bil i Maroochyrdore från oss på Sixt. Vi erbjuder biluthyrning i Maroochydore på flera platser, bland annat intill flygplatsen Maroochydore Airport. Hämta ut en passande hyrbil i Maroochydore, välj bland moderna kombibilar och personbilar som du sedan kan skräddarsy med hjälp av våra tillvalstjänster.Kör enkelt och smidigt från staden till närliggande platser som Brisbane och Gold Coast med en hyrbil från Maroochydore. När du valt ut vilken fordonstyp du vill ha är det dags för det roliga: att lägga till diverse tillvalstjänster. Med hjälp av våra tillval kan du göra bilen bekvämare och mer anpassad efter din personliga resa. Lägg till en GPS eller registrera en extra förare om du reser med andra personer. Att hyra bil i Maroochydore brukar vara smidigast att organisera i förväg genom att boka via vår hemsida. Då ser du direkt vilka tillvalstjänster våra olika kontor erbjuder, ibland varierar utbudet. När du bokat din bil i förväg är det bara att hämta ut den när du väl anländer i staden. Kom ihåg att vi inte kan reservera specifika bilmodeller.
Njut av en roligare resa i Australien med en hyrbil från Maroochydore

Njut av en roligare resa i Australien med en hyrbil från Maroochydore

Gold Coast ligger två timmar söder om vårt kontor och du har vackra Fraser Island sju timmar norrut. För att hinna med att se och göra så mycket som möjligt under din vistelse i Australien är det smidigt med en egen bil. Att köra längst med kusten är en rolig aktivitet i sig, du kan stanna till när och var du vill, exempelvis när du ser en vacker strandremsa som är helt folktom. Det händer faktiskt! Vi på Sixt ser fram emot att få skräddarsy en perfekt bil för din vistelse här.
Show more

Bra att veta när du hyr bil i Maroochydore

Vad är åldersgränsen för att hyra bil i Maroochydore?
För att hyra en bil hos SIXT på Maroochydore så måste du vara minst 21 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din hyrbil på Maroochydore.
Kan jag välja en annan plats för återlämning i Maroochydore?
Det går att hyra bil enkel väg, exempelvis mellan två kontor, i Maroochydore. En avgift kan tillkomma.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,8
En sammanställning av 950 omdömen
Vägen till Sixt
(4,9)
Överlämningen av bilen
(4,9)
På Sixt-kontoret
(4,9)

Vanliga frågor om hyrbilar i Maroochydore

Vad behöver jag för att kunna hyra en bil i Maroochydore?
Kan jag boka en bil för en längre tid i Maroochydore?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Maroochydore?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our stations in Maroochydore

Visa mer