Biluthyrning
Mascot NSW
Fäll ihop
Australien // Mascot NSW
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Mascot NSW: Sixt biluthyrning online-bokning

Drygt sex mil söder om Sidney, på Australiens guldkust, ligger förorten Mascot. Vi på Sixt erbjuder flera kontor i staden och i närområdet. Du kan enkelt välja att hyra bil i Mascot hos det kontor som passar dig bäst. Vår biluthyrning i Mascot finns bland annat intill Sydneys flygplats och vi har även ett kontor i Darlinghurst. Hos oss kan du hyra moderna personbilar och kombibilar i ekonomiklass. Bilen anpassar du sedan med hjälp av våra smarta tillval, på så vis får du en ännu bekvämare körupplevelse.

 
 • Sydney Flygplats
  336 King St,Park on King Lvl 3
  2020 Mascot

  Må. - Sö.06:00 - 21:45
  Helgdag06:00 - 21:45
  Boka på detta kontoret

 • Sydney Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  336 King St,Park on King Lvl 3
  2020 Mascot

  Må. - Sö.06:00 - 21:45
  Helgdag06:00 - 21:45

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4

Skräddarsy en personlig hyrbil i Mascot

För att du som kund ska få en så välanpassad och perfekt hyrbil i Mascot som möjligt tillhandahåller vi olika tillvalstjänster. Dessa applicerar du enklast när du förbokar på nätet. Vi erbjuder bland annat navigator, en stark rekommendation från vår sida eftersom det blir betydligt enklare att köra i landet. Ska du åka längre sträckor längs kusten eller inåt landet? Registrera i så fall ytterligare en förare. Kom ihåg att dubbelkolla vilka tillvalstjänster som finns tillgängliga när du ska resa, de kan nämligen variera från kontor till kontor. En annan sak som är bra att notera är att vi inte reserverar olika bilmodeller. Att hyra bil i Mascot är roligare med hjälp av våra tillvalstjänster! Om du är osäker på vilka tjänster som kan vara bra att ha får du gärna höra av dig till vår biluthyrning i Mascot så hjälper vi till!

Vill du hyra bil i Mascot? Välkommen till oss på Sixt!

Att påbörja din vistelse i Australien i Mascot är smart av flera anledningar. Staden ligger relativt nära både Brisbane, huvudstaden Canberra och om du gör något stopp längs vägen kan du även köra hela vägen till Melbourne. Varför inte lägga upp en rutt längs kusten? Då kan du stanna till när du vill och resa i din egen takt. Stanna till för härliga bad, njut av solen och beundra spektakulära vyer. Vi på Sixt älskar "the land down under" och hoppas att du också ska göra det!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service