Biluthyrning
Aracaju
Fäll ihop
Brasilien // Aracaju
Change details

Hyra bil i Aracaju: Sixt biluthyrning online-bokning

När du vänder dig till vår biluthyrning i Aracaju ökar dina möjligheter till en trevlig och lyckosam resa. Vi har länge arbetat med biluthyrning i området och vet vad som krävs för att tillhandahålla en kompetent service. Med över ett sekels erfarenhet i branschen har vi på Sixt lärt oss att kunder uppskattar valfrihet. Därför är våra hyrbilar uppdelade i kategorier som minibuss, lyxbil, cabriolet, 4x4 och ekonomi. Det betyder att du kan välja kategorin som mest motsvarar dina önskemål när du väljer att hyra bil i Aracaju. Oavsett om du är här på semester eller i jobbet kan du hitta en passande hyrbil i Aracaju.

  • Inget kontor hittades i staden

Sixt biluthyrning i Aracaju

Utöver valet av bilkategori har du också möjlighet att lägga till extratjänster för att få rätt utrustning på din hyrbil i Aracaju. Det innebär att du som behöver en GPS eller bilbarnstol får det installerat i din bil redan innan du anländer till Brasilien. Du kan också teckna en kompletterande försäkring eller be om en extra förare. När du vill hyra bil i Aracaju kan du boka ditt fordon på nätet eller över telefon. Vi har inte möjlighet att ordna en särskild bil på beställning, men du får alltid en bil ur en kategori som du har valt.

Få ut mer av din resa med en hyrbil i Brasilien

Aracaju är huvudstaden i regionen Sergipe som bjuder både på ett strålande klimat liksom många sevärda attraktioner. Du behöver inte åka långt för att nå några av de berömda sandstränderna. Praia do Saco är en av de mest välbesökta stränderna. Ett annat utflyktsmål är stadens zoologiska park som du enkelt når när du väljer att hyra bil i Aracaju. Här kan du se djur och vacker natur på ett lättillgängligt sätt. Om du åker söderut kan du också besöka den vackra kustbyn Mangue Seco som är en perfekt dagsutflykt. Vi på Sixt hoppas att vi får hjälpa dig vid vår biluthyrning i Aracaju.

 
 

Flygplatser med Sixtkontor

Your benefits with Sixt

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
  • Free cancellation and reservation changes when you pay on arrival
  • Miles & More - Earn miles
  • Inga dolda kostnader
  • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
  • Inga kreditkortskostnader
  • Utmärkt 24/7 kundservice