Biluthyrning
Bayeux
Collapse
Brasilien // Bayeux
Change personal details

Hyra bil i Bayeux: Sixt biluthyrning online-bokning

Om du värderar trygghet och valfrihet högt är vi på Sixt redo att stå till tjänst vid vår biluthyrning i Bayeux. Under över hundra i branschen har vi kunnat finslipa på service och kompetens vilket gör att du kan vara säker på att få rätt vägledning när du vill hyra bil i Bayeux. Dessutom lägger vi stor tonvikt vid din möjlighet att få välja bil själv. Det betyder att vår flotta av hyrbilar är uppdelade i kategorier som ekonomi, cabriolet, minibuss, 4x4 och lyxbil. På så sätt väljer du själv vilken kategori som passar dig bäst när du vill hyra bil i Bayeux.

 
 • Joao Pessoa Flygplats
  Av Marechal Rondon
  58308-901 Bayeux, Joao Pessoa

  Må. - Sö.00:00 - 24:00
  Helgdag00:00 - 24:00
  Boka på detta kontoret

 • Joao Pessoa Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Av Marechal Rondon
  58308-901 Bayeux, Joao Pessoa

  Må. - Sö.00:00 - 24:00
  Helgdag00:00 - 24:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Sixt biluthyrning i Bayeux

För att ytterligare individualisera din bil och skapa en skräddarsydd lösning med egenskaper som passar dig kan vi utrusta din hyrbil i Bayeux med extrautrustning. Om du exempelvis vill ha GPS eller bilbarnstol sätter vi in det i din bil inför din ankomst till Brasilien. Vi ordnar också fram kompletterande försäkringar och extra förare om du önskar det. Även om vi inte kan garantera en specifik bilmodell på beställning betyder det att du kan hyra bil i Bayeux med stor flexibilitet. Du bokar enkelt din bil direkt på nätet eller över telefon.

Optimera vistelsen med en hyrbil i Bayeux

Bayeux ligger beläget i regionen Paraiba och det betyder en närhet till östkusten som lockar många turister till området. Strand- och badliv ligger högt på agendan. Bayeux med dess omnejd har dock mycket mer att erbjuda än så. Här kan du exempelvis besöka Festa Junina, en festival som firas under midsommar varje år. Du kan också besöka provinsens huvudstad Joao Pessoa som har beskrivits som en oupptäckt pärla i Brasilien. Det är en av de äldsta städerna i hela landet. Med en bil från vår biluthyrning i Bayeux blir det lätt att ta sig mellan sevärdheterna och vi på Sixt hjälper dig gärna att hitta rätt fordon.

 
 

Your benefits with Sixt

 • Sixt Best Price Guarantee
 • New cars - on average 3 months old
 • Cancel and rebook free of charge
 • Miles & More - Earn miles
 • No hidden costs
 • Germany's largest and best car rental company
 • No credit card fees
 • Excellent 24/7 customer service