Biluthyrning
Belo Horizonte
Fäll ihop
Brasilien // Belo Horizonte
Change details

Hyra bil i Belo Horizonte: Sixt biluthyrning online-bokning

Få ut det mesta av en resa i regionen genom att hyra bil i Belo Horizonte hos Sixt. Från vår omfattande fordonsflotta väljer du bland en rad olika modeller som lämpar sig för alla typer av vistelser. Är du här i nöjen eller affärer? Oavsett har vi alternativet för dig och din priskategori. Välj bland kategorier som 4x4, cabriolet, minibuss lyxbil och ekonomi. Du bokar enkelt online eller via telefon eller genom att besöka vår Sixt biluthyrning i Belo Horizonte. Vi ser fram emot att hjälpa dig mot en avslappnad och bekväm resa i Brasilien med vår biluthyrning i Belo Horizonte som utgångspunkt.

  • Inget kontor hittades i staden

Att hyra bil i Belo Horizonte

På vår biluthyrning i Belo Horizonte strävar vi efter nöjda kunder och detta åstadkommer vi genom en rad olika tilläggstjänster. Välj bland flera olika tillval som bidrar till att göra din körning bekväm. Addera förmåner som obegränsad körsträcka, extra förare eller bilbarnstol när du ska hyra bil i Belo Horizonte. Om det är första gången du vistas här kan det vara tryggt att veta att vi kan erbjuda GPS. Fråga oss på vår biluthyrning i Belo Horizon vad vi kan erbjuda på just detta kontor. Notera att vi inte kan garantera en specifik bilmodell men att vi bokar in dig på en kategori hyrbilar.

Få ut så mycket som möjligt av din hyrbil i Belo Horizonte

Belo Horizonte är en underbar stad i Brasilien och här hittar du massor att se och göra. Körningen är fantastisk genom ett varierat landskap med en enorm grönska blandat av berg och vattenfall att utforska. Ta en dagstur i din hyrbil i Belo Horizonte och se de intilliggande städerna Diamantina och Ouro Preto som tidigare var centrum för diamantutvinning och den brasilianska guldruschen. Andra populära attraktioner är Parque Serra do Curral som ger en spektakulär utsikt över staden. Vi på Sixt ser fram emot att lämna över nycklarna till din hyrbil!

 
 

Flygplatser med Sixtkontor

Your benefits with Sixt

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
  • Free cancellation and reservation changes when you pay on arrival
  • Miles & More - Earn miles
  • Inga dolda kostnader
  • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
  • Inga kreditkortskostnader
  • Utmärkt 24/7 kundservice