Biluthyrning
Boa Vista
Fäll ihop
Brasilien // Boa Vista
Change details

Hyra bil i Boa Vista: Sixt biluthyrning online-bokning

Högt upp i norra Brasilien hittar du staden Boa Vista. Här finner du även oss på Sixt. Om du behöver en praktisk hyrbil i Boa Vista finns vi alltid redo att hjälpa dig. Eftersom vi har ett kontor vid Boa Vista flygplats, norr om stadskärnan, är det enkelt att nå oss, speciellt om du anländer med flyg. Vi erbjuder både personbilar och kombibilar för dig som söker en bil som inte slår alltför hårt mot din ekonomi. Är ni många som reser tillsammans kan det passa bättre att hyra en bil i Boa Vista från vårt utbud av minibussar. Kolla in vår fordonsflotta redan idag och förboka bilen online.

  • Inget kontor hittades i staden

Sixt biluthyrning i Boa Vista önskar dig varmt välkommen

En fördel med att hyra en bil i Boa Vista är vägarna och stadens välplanerade struktur. Det är enkelt att hitta fram till dina destinationer i staden. Alla vägar strålar ut från en central punkt vid stadsdelen Centro. Detta gör det smidigt att köra runt med en egen hyrbil i Boa Vista. Boka gärna din bil här via vår hemsida. Du kan samtidigt passa på att lägga till extratjänster. Är du här för att utforska området tillsammans med din partner och dina barn kan det vara värt att lägga till extra bilbarnstolar och kanske även registrera en extra förare. Du kan även utrusta din hyrbil i Boa Vista med en navigator som hjälper dig att ta dig fram. Notera att tillvalstjänsterna kan variera mellan våra kontor i området. Vi kan inte heller garantera enskilda bilmodeller, endast att du får en av bil motsvarande den bilkategori du väljer.

Få ut mer av din vistelse i Brasilien genom att hämta ut en bil hos oss

Med hjälp av vår biluthyrning i Boa Vista kan du se mer av denna vackra och frodiga del av Brasilien. Boa Vista är den största staden i delstaten Roraima och ligger längs med floden Rio Negro. Besök torget Ayrton Senna och kolla in vattenshowen i närheten, kör till Orla Taumanam på den södra delen av staden eller kör söderut för att komma till staden Manaus vid den mäktiga Amazonasfloden. Det finns mycket att se och göra i landet, så se till att du njuter fullt ut med hjälp av en egen bil.

 
 

Flygplatser med Sixtkontor

Your benefits with Sixt

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
  • Free cancellation and reservation changes when you pay on arrival
  • Miles & More - Earn miles
  • Inga dolda kostnader
  • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
  • Inga kreditkortskostnader
  • Utmärkt 24/7 kundservice