Biluthyrning
Brasilia
Fäll ihop
Brasilien // Brasilia
Change details

Hyra bil i Brasilia: Sixt biluthyrning online-bokning

Upptäck Brasilien med Sixt biluthyrning i Brasilia. Med ett stort sortiment av moderna premiumbilar vill vi uppmuntra till nya upptäckter. Att hyra bil i Brasilia ger maximalt med frihet, oavsett om du reser med familjen eller är på jobb. Därför har vi tagit fram en gedigen bilpool med kategorier som ekonomi, 4x4 och minibuss. Dessutom vill vi på Sixt erbjuda någonting för alla som vill köra en mer exklusiv bil i Brasilien. Varför inte prova någonting från kategorierna lyxbil eller cabriolet när du vill hyra bil i Brasilia?

  • Inget kontor hittades i staden

Vår biluthyrning i Brasilia

När man vill hyra bil i Brasilia finns det säkert saker förutom själva bilen som kan göra en hyrbilsupplevelse lite extra tillfredsställande. Därför har vi på Sixt tagit fram ett stort utbud av tilläggstjänster på vår biluthyrning i Brasilia. Reser du med små barn är säkert barnstol en förutsättning för en lyckad tur, medan många som är nya i området eller har ett pressat tidsschema föredrar en GPS-navigatör i sin hyrbil i Brasilia. Det är dock viktigt att notera att det kan förekomma lokala avvikelser på både tilläggstjänster och specifika bilar. Vi kan garantera en bilkategori och uppmuntrar alltid till att man gör sin bokning via vår app eller hemsida där tillgängligheten framgår.

Få ut det mesta med hyrbil i Brasilia

Brasilia är en spännande stad på det sättet att den inte ligger vid kusten och därför erbjuder helt andra saker att göra och se än många andra städer i landet. Vi tycker att en utflykt till djurparken Jardim Zoologico De Brasilia nästan är ett måste, oavsett om man reser med barn eller inte. Alldeles i närheten har man även möjlighet att besöka ett riktigt buddhisttempel på Terra Pura. Strax norr om staden finner man den stora Nationalparken Agua Mineral. Här passar det bra att ta en lång promenad och få uppleva natur som helt skiljer sig från vårt klimats.

 
 

Flygplatser med Sixtkontor

Your benefits with Sixt

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
  • Free cancellation and reservation changes when you pay on arrival
  • Miles & More - Earn miles
  • Inga dolda kostnader
  • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
  • Inga kreditkortskostnader
  • Utmärkt 24/7 kundservice