Biluthyrning
Campina Grande
Fäll ihop
Brasilien // Campina Grande
Change details

Hyra bil i Campina Grande: Sixt biluthyrning online-bokning

Högt upp i nordöstra Brasilien hittar du Campina Grande. Det är en av delstaten Paraíbas största städer och ett viktigt center för bomullsproduktion och tillverkning av elektronik. Vi på Sixt har ett stort utbud av bilar som du kan välja mellan om du vill hyra bil i Campina Grande. Du finner vårt kontor vid Campina Grande flygplats, perfekt för alla som kommer hit med flyget. Välj bland personbilar, kombibilar och minibussar. Vi har både bilar i både ekonomi- och lyxklass. Välkommen till denna härliga stad i vackra Brasilien.

  • Inget kontor hittades i staden

Sixt biluthyrning i Campina Grande förenklar din vistelse i landet

Att ha en egen hyrbil i Campina Grande gör hela din resa smidigare, oavsett om du är här för affärer eller på semester. Vi kan inte bara erbjuda flera olika bilar utan även flera praktiska tillvalstjänster. När du ska hyra en bil i Campina Grande bjuder vi på obegränsat antal fria mil och du kan själv välja om du vill utöka försäkringspaketet, boka en bilbarnstol eller om ytterligare en förare ska kunna köra bilen. Lägg märke till att vi endast kan förboka en hyrbil i Campina Grande som tillhör den bilkategori du väljer, det vill säga inte den specifika bilmodellen.

Se mer av Brasilien genom att hyra en bil i Campina Grande

När du besöker Campina Grande finns det många sevärdheter att köra till. I den centrala delen av staden finns exempelvis en liten sjö med en härlig angränsande park. Har du tur besöker du orten under en av de otaliga festivalerna som hålls runt om i landet, där den mest populära hålls i juni och heter Saint Johns Festival. Vi på Sixt kan alltid ge dig mer tips på sevärdheter att köra till när du besöker vår biluthyrning i Campina Grande. Vi ser fram emot ditt besök!

 
 

Flygplatser med Sixtkontor

Your benefits with Sixt

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
  • Free cancellation and reservation changes when you pay on arrival
  • Miles & More - Earn miles
  • Inga dolda kostnader
  • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
  • Inga kreditkortskostnader
  • Utmärkt 24/7 kundservice