Biluthyrning
Campinas
Fäll ihop
Brasilien // Campinas
Change details

Hyra bil i Campinas: Sixt biluthyrning online-bokning

När du vänder dig till oss på vår biluthyrning i Campinas ser vi omedelbart till att du blir väl omhändertagen och får rätt råd och tips för din resa. I Campinas kan vi erbjuda ett brett utbud av hyrbilar som är uppdelade i kategorier för största valfrihet. Här kan du hitta en bil som 4x4, cabriolet, lyxbil och minibuss när du väljer att hyra bil i Campinas. Därtill har vi en ekonomi-klass för du ska kunna hitta en hyrbil i Campinas i din prisklass. På så sätt ordnar vi en hyrbil i Brasilien som passar dig, oberoende av om du åker hit i affärer eller för nöjes skull.

  • Inget kontor hittades i staden

Sixt biluthyrning i Campinas

När du vill hyra bil i Campinas hos oss på Sixt är det inte bara en särskild kategori som du har möjlighet att välja. Du kan också lägga till extratjänster för att ytterligare utöka din valfrihet och se till att du får den bästa hyrbilen för dina syften. Med utrustning som satellitnavigation och bilbarnstol behöver du aldrig tveka över säkerheten under din resa. Vi erbjuder också en kompletterande försäkring för att du ska kunna hyra bil i Campinas i fullständig trygghet.

Optimera din resa med en hyrbil i Campinas

Campinas är en storstad som ändå inte är alldeles känd för människor i vår del av världen. När du kommer till den här miljonstaden i Sao Paulo-provinsen har du ett stort äventyr framför dig. I den här delen av Brasilien är det ett måste att köra vägen mellan Sousas och Joaquim Egidio. Den bjuder på klassisk brasiliansk landsbygd och vackra vyer som gör den till en utmärkt dagsutflykt. Ett annat alternativ för en trevlig utflykt är Parque do Taquaral. Här kan du stanna och ha en picknick i det gröna gräset eller bara njuta av lugnet. Vi på Sixt hälsar dig välkommen till vår biluthyrning i Campinas!

 
 

Flygplatser med Sixtkontor

Your benefits with Sixt

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
  • Free cancellation and reservation changes when you pay on arrival
  • Miles & More - Earn miles
  • Inga dolda kostnader
  • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
  • Inga kreditkortskostnader
  • Utmärkt 24/7 kundservice