Biluthyrning
Caxias do Sul
Fäll ihop
Brasilien // Caxias do Sul
Change details

Hyra bil i Caxias do Sul: Sixt biluthyrning online-bokning

Caxias do Sul är en storstad långt ned i södra Brasilien, i den östra delen av delstaten Rio Grande do Sul. Om du vill hyra en bil i Caxias do Sul är du varmt välkommen in till oss på Sixt. Vi finns belägna vid Caxias do Sul flygplats, extra smidigt för alla som kommer hit med flyget. Härifrån erbjuder vi flera olika personbilar och kombibilar. Reser ni i ett större sällskap kan ni alla åka tillsammans i en hyrbil från Caxias do Sul genom att hämta ut en minibuss. Oavsett om du är här för nöjes skull eller i affärer så är du välkommen in till oss på Sixt biluthyrning i Caxias do Sul.

  • Inget kontor hittades i staden

En egen bil underlättar din resa i Brasilien

Oavsett om du bara ska vistas i staden eller om du planerar att besöka flera olika platser är det väldigt praktiskt att hyra en bil i Caxias do Sul. Det beror på att avstånden mellan sevärdheter och städer är väldigt långa. När du bokar ett fordon hos oss på nätet kan du samtidigt lägga till extratjänster som förbättrar din bilburna vistelse. Med exempelvis en navigator hittar du alltid fram till dina destinationer. Vi bjuder på obegränsade kilometer, perfekt för dig som vill köra längre avstånd med din hyrbil från Caxias do Sul. Observera att vi bara reserverar en av likvärdig bil från fordonskategorin du väljer och att vi inte kan garantera specifika bilmodeller. Självklart utrustar vi din hyrbil från Caxias do Sul med alla dina valda tillvalstjänster.

Se mer av denna vackra region i landet med hjälp av Sixt

Genom att hyra en bil i Caxias do Sul kan du både se och göra mycket i denna frodiga del av landet. Staden anordnar flera populära festivaler, bland annat Festa da Uva, en stor stadsfest som går av stapeln vartannat år i februari. Du kan även köra till slottet Chateau Lacave, en borg som även används som vingård. Kör du söderut kommer du till Novo Hamburgo och storstaden Port Alegre, en bilresa som tar runt två timmar, en perfekt dagstur om du vill se något nytt. Välkommen till vår biluthyrning i Caxias do Sul, vi ser fram emot ditt besök.

 
 

Flygplatser med Sixtkontor

Your benefits with Sixt

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
  • Free cancellation and reservation changes when you pay on arrival
  • Miles & More - Earn miles
  • Inga dolda kostnader
  • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
  • Inga kreditkortskostnader
  • Utmärkt 24/7 kundservice