Biluthyrning
Curitiba
Fäll ihop
Brasilien // Curitiba
Change details

Hyra bil i Curitiba: Sixt biluthyrning online-bokning

På Sixt biluthyrning i Curitiba har du möjlighet att få en riktig rivstart på din vistelse i Brasilien. Med vårt breda sortiment av bilkategorier får du större frihet och mer komfort under din vistelse i staden. Oavsett om du har jobbrelaterade ärenden eller vill hyra bil i Curitiba för privata angelägenheter, kan en hyrbil göra dig mer effektiv så att du får mer tid över till annat. I vår bilpool på vår biluthyrning i Curitiba finner du bilkategorier som ekonomi och 4x4 bland de mer konventionella modellerna. Söker du efter en mer exklusiv hyrbil i Curitiba är antagligen kategorierna cabriolet och lyxbil någonting för dig. Vi erbjuder självklart även premiumbilar för det större sällskapet genom en minibuss.

  • Inget kontor hittades i staden

Att hyra bil i Curitiba

När du vill hyra bil i Curitiba kan säkert någon av våra tilläggstjänster göra din bil mer hemtrevlig och specialanpassad för dina unika behov. För alla som reser med små barn är bilstol ett bra exempel på ett sådant tilläggsval. Är man ny i området gör nog en GPS-navigatör resan mer effektiv och bland våra tilläggstjänster till din hyrbil i Curitiba finner du förstås även flera försäkringspaket. Vänligen notera att det emellertid förekommer lokala avvikelser av specifika bilmodeller och tilläggstjänster mellan våra kontor för biluthyrning i Curitiba. Därför är det alltid smidigast att göra sin bokning via Sixt app eller hemsida.

Få ut det mesta av din vistelse i Brasilien med hyrbil från Sixt

Den inbjudande naturen kring staden uppmuntrar till utflykter med hyrbilen. Med hyrbil finns det ingen anledning att låsa sig till de närliggande turistfällorna. Tar man sig en halvtimme norrut från staden finner man den vackra kyrkan Igreja Santa Cândida som angränsar till förorter Santa Candina, där även parken Parque Barreirinha bör besökas. Pittoreska Bairro de Santa Felicidade erbjuder en stor del av den för området unika floran och brukar uppskattas av både stora och små.

 
 

Flygplatser med Sixtkontor

Your benefits with Sixt

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
  • Free cancellation and reservation changes when you pay on arrival
  • Miles & More - Earn miles
  • Inga dolda kostnader
  • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
  • Inga kreditkortskostnader
  • Utmärkt 24/7 kundservice