Biluthyrning
Dourados
Fäll ihop
Brasilien // Dourados
Change details

Hyra bil i Dourados: Sixt biluthyrning online-bokning

I södra Brasilien, nära gränsen till Paraguay, hittar du den vackra staden Dourados. Vi på Sixt finns redo att hjälpa alla besökare som kommer hit och som vill ta del av staden och regionens alla sevärdheter. Kom in till vår biluthyrning i Dourados om du vill hämta ut en passande bil för just din resa. Vi erbjuder både personbilar, kombibilar och stora minibussar. Du hittar oss vid Dourados flygplats. Vi ser fram emot ditt besök!

  • Inget kontor hittades i staden

Sixt biluthyrning i Dourados hjälper dig att hitta en passande bil

Avstånden i Brasilien är långa. Därför är det alltid praktiskt att hyra en bil i Dourados, speciellt om du vill kunna köra till andra städer i delstaten Mato Grosso do Sul. När du bokar din bil online kan du även lägga till praktiska extratjänster. Oavsett vilken hyrbil från Dourados du väljer att boka kommer vi att bjuda på en obegränsad körsträcka. Du kan därefter lägga till GPS, utöka bilens försäkring eller varför inte registrera en extra förare? Perfekt för längre bilturer. Utforska landet på ett smidigt sätt genom att hyra en bil i Dourados hos oss på Sixt biluthyrning. Om den specifika bilmodellen du önskar inte finns att tillgå får du alltid en likvärdig bil från samma bilkategori som du bokat, fullt utrustad med alla dina valda tillvalstjänster.

Med en egen hyrbil i Dourados kan du se mer av landet

Att hyra en bil i Dourados gör det mycket enklare för dig att köra till sevärdheterna, både i staden och i närliggande regioner. Dourados har bland annat ett stort köpcenter med nästan 200 butiker. Staden är även känd för sitt stora utbud av restauranger och dansklubbar. Kör du söderut kan du utforska Ilhas e Várzeas do Rio Paraná, ett skyddat naturområde som bjuder på vacker natur; perfekt för dig som vill få lite omväxling från storstaden. Varmt välkommen in till oss, vi hjälper dig mer än gärna att få ut mer av din vistelse i Brasilien.

 
 

Flygplatser med Sixtkontor

Your benefits with Sixt

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
  • Free cancellation and reservation changes when you pay on arrival
  • Miles & More - Earn miles
  • Inga dolda kostnader
  • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
  • Inga kreditkortskostnader
  • Utmärkt 24/7 kundservice