Biluthyrning
Florianopolis
Fäll ihop
Brasilien // Florianopolis
Change details

Hyra bil i Florianopolis: Sixt biluthyrning online-bokning

Om det är en pålitlig och trygg samarbetspartner för biluthyrning i Florianopolis som du är ute efter är vi på Sixt rätt val. Vi har under lång tid arbetat upp en kunskapsbank som ger oss en bättre insikt i vad kunder vill ha. Därför är vår verksamhet inriktad på att ge dig som kund de bästa förutsättningarna för att kunna hyra bil i Florianopolis på just dina villkor. Ett av stegen i att hitta rätt hyrbil i Florianopolis åt dig är att erbjuda en lång rad kategorier av bilar. Här finns exempelvis minibuss, cabriolet, lyxbil, 4x4 och ekonomi. Det gör att du som vill hyra bil i Florianopolis kan välja ett fordon med egenskaper som passar din resa.

  • Inget kontor hittades i staden

Sixt biluthyrning i Florianopolis

Förutom bilens yttre egenskaper ser vi också till att ta hand om dessa insida. Det inkluderar extrautrustning som GPS och bilbarnstol som vi enkelt sätter in i din hyrbil i Florianopolis enligt dina önskemål. Du kan också be om kompletterande försäkringar eller en extra förare, så ordnar vi det. Även om vi inte kan garantera att du får en specifik bilmodell som du har i åtanke kan vi se till att du får rätt kategori av bil.

Ta tillvara på din tid i Brasilien med hyrbil

När du väljer att hyra bil i Florianopolis ligger ett vidsträckt och naturrikt område framför dig. Många väljer att åka hit för att utöva äventyrssport. Dykning, surfning och fallskärmshoppning är alla populära aktiviteter i området och du tar dig enkelt till de bästa stränderna för att prova på det. Om du vill ha en lugnare aktivitet under din vistelse i Brasilien kan du åka till den gamla fiskebyn Garopaba. Numera är det fler turister som har upptäckt platsen, men den har ändå behållt sin charm och är enkelt tillgänglig från vår biluthyrning i Florianopolis med hjälp av bil. Vi på Sixt önskar dig lycka till under din resa och hoppas att vi får tillfälle att hjälpa dig.

 
 

Flygplatser med Sixtkontor

Your benefits with Sixt

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
  • Free cancellation and reservation changes when you pay on arrival
  • Miles & More - Earn miles
  • Inga dolda kostnader
  • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
  • Inga kreditkortskostnader
  • Utmärkt 24/7 kundservice