Biluthyrning
Fortaleza
Fäll ihop
Brasilien // Fortaleza
Change details

Hyra bil i Fortaleza: Sixt biluthyrning online-bokning

Välkommen till Sixt biluthyrning i Fortaleza, Brasilien. Här finner du premiumbilar i många tilltalande kategorier till förmånliga priser. Det gör att du oavsett om du reser i privata ärenden eller med jobbet har möjlighet att hitta en hyrbil i Fortaleza som både kan göra din resa mer komfortabel och flexibel. Friheten är det som lockar de allra flesta som vill hyra bil i Fortaleza. Därför är det viktigt för oss på Sixt att erbjuda bilkategorier som ekonomi, 4x4, cabriolet och lyxbil. Självklart ska man även som större sällskap ha möjligheten att resa tillsammans. Med en minibuss vill vi på Sixt ge dig möjligheten att få med hela gänget i samma hyrbil i Fortaleza.

  • Inget kontor hittades i staden

Vår biluthyrning i Fortaleza

För att du ska kunna känna dig extra bekväm när du vill hyra bil i Fortaleza erbjuder vi tilläggstjänster. Det rör sig om alltifrån små men viktiga detaljer som en barnstol och en GPS-navigatör, till mer specialiserade paketlösningar som obegränsad körsträcka eller uthyrning till den som är under 25 år. Du finner även flera försäkringsalternativ på vår biluthyrning i Fortaleza. Vänligen notera att det dock förekommer lokala avvikelser på både bilkategorier och tilläggstjänster i Brasilien. Gör därför gärna din bokning på vår hemsida eller med vår app, så är du säker på att få det du vill ha.

Få ut mer när du vill hyra bil i Fortaleza

Något man inte får missa när man besöker Fortaleza är det härliga myllret kring Crocobeach med barer, caféer och restauranger. För att komma från staden är en utflykt till vattenparadiset Porto das Dunas Beach perfekt med barnen. Vill du istället upptäcka den lokala matkulturen rekommenderar vi att du tar bilen längs kusten österut. Kring området vid stranden Barra Nova finner du många restauranger som på ett enkelt men samtidigt exotiskt sätt utnyttjar mångfalden av ingredienser som havet erbjuder.

 
 

Flygplatser med Sixtkontor

Your benefits with Sixt

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
  • Free cancellation and reservation changes when you pay on arrival
  • Miles & More - Earn miles
  • Inga dolda kostnader
  • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
  • Inga kreditkortskostnader
  • Utmärkt 24/7 kundservice