Biluthyrning
Ilheus
Fäll ihop
Brasilien // Ilheus
Change details

Hyra bil i Ilheus: Sixt biluthyrning online-bokning

Få ut så mycket som av din vistelse i Bahia och Brasilien genom att hyra bil i Ilheus hos Sixt. Oavsett om det är semester eller affärer som för dig till denna del av världen kommer din tid i staden att underlättas om de väljer att hyra bil i Ilheus. I vår fordonspark hittar du hyrbilar som passar de flesta smaker och behov, oavsett om du vill ha en lyxbil, ekonomi-modell eller en minibuss finns det alternativ. På vår biluthyrning i Ilheus erbjuder vi kategorierna person- och kombibilar, sportbilar och cabriolet, 4x4, och lastbil.

  • Inget kontor hittades i staden

Sixt biluthyrning i Ilheus

På Sixt är vi medvetna om att var och en av våra kunder har en unik historia, och därför också önskemål och behov som ibland skiljer sig från andras. För att kunna tillgodose så många som möjligt erbjuder vi en rad tilläggstjänster till din hyrbil i Ilheus. Hittar du inte så bra i nordöstra Brasilien kan det exempelvis vara en god idé med en gps i bilen, och reser du med små barn vill du antagligen att de sitter säkert i en bilbarnstol. Vi vill också påminna om att vid hyra av bil i Ilheus garanteras du en fordonskategori, men inte en specifik bilmodell.

Få ut det mesta av din biluthyrning i Ilheus

Ilheus, eller Vila de São Jorge dos Ilhéus, som staden hette när den grundades 1534 är en av de viktigaste turistorterna i Bahia. En av de viktigaste besöksmålen är Museu Casa de Cultura Jorge Amado. Det är ett kulturcentrum och museum, tillägnat den store författaren Jorge Amado, som bodde i huset byggt av jacaranda och marmor under 1920-talet. Från samma årtionde stammar den populära Bar Vesúvio, som även figurerar i en av Amados böcker. Med en hyrbil i Ilheus är det enkelt att ta sig till stadens berömda stränder som Praia do Norte och Praia da Concha.

 
 

Flygplatser med Sixtkontor

Your benefits with Sixt

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
  • Free cancellation and reservation changes when you pay on arrival
  • Miles & More - Earn miles
  • Inga dolda kostnader
  • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
  • Inga kreditkortskostnader
  • Utmärkt 24/7 kundservice