Biluthyrning
Imperatriz
Fäll ihop
Brasilien // Imperatriz
Change details

Hyra bil i Imperatriz: Sixt biluthyrning online-bokning

I nordöstra Brasilien hittar du den vackra storstaden Imperatriz. Det är delstaten Tocatins näst största stad och den kallas även för porten till Amazonas. Staden är känd för sitt näringsliv, här finns över 6 000 företag och industrier. Naturligtvis finns det även mycket att se och göra som turist, speciellt om du väljer att hyra en bil i Imperatriz. Vi på Sixt tillhandahåller bilar som passar de flesta typer av vistelser. Vi har både minibussar, kombibilar och personbilar för dig att välja mellan när du vill hyra en bil i Imperatriz. Varmt välkommen in till oss!

  • Inget kontor hittades i staden

Sixt biluthyrning i Imperatriz hjälper dig att förenkla din vistelse i Brasilien

Oavsett om du bara är här för att knyta nya affärskontakter, för att utforska staden eller för att upptäcka sevärdheterna i denna del av landet kan vi hjälpa dig hyra en bil från Imperatriz som har det du behöver. Vi har inte bara flera fordonskategorier att välja mellan, hos oss kan du även lägga till extratjänster som ytterligare underlättar dina bilresor. Är du till exempel här med både partner och barn kan du med fördel lägga till bilbarnstol, GPS och kanske även registrera en extra förare. På så sätt sitter barnen bekvämt och säkert, plus att du och din partner kan turas om med körningen. Om din önskade hyrbilsmodell från Imperatriz inte skulle vara tillgänglig får du alltid en likvärdig bil från samma fordonskategori. Du får naturligtvis alltid alla dina extratjänster applicerade till den bil du hämtar ut.

Njut fullt ut av din vistelse i landet med en hyrbil från Imperatriz

I staden Imperatriz hittar du en hel del att göra. Staden har ett stort utbud av prisvärda restauranger och varierade köpcenter att besöka. Det finns även ett äventyrsbad och den välkända "Kakao-stranden" att besöka. Från staden kan du även köra upp till Belém, en vacker kuststad med fina nöjesparker och flera olika stränder. Börja din resa i landet med ett besök på vår biluthyrning i Imperatriz. Vi finns vid Imperatriz flygplats, redo att ta emot alla nyfikna besökare.

 
 

Flygplatser med Sixtkontor

Your benefits with Sixt

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
  • Free cancellation and reservation changes when you pay on arrival
  • Miles & More - Earn miles
  • Inga dolda kostnader
  • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
  • Inga kreditkortskostnader
  • Utmärkt 24/7 kundservice