Biluthyrning
Joao Pessoa
Fäll ihop
Brasilien // Joao Pessoa
Change details

Hyra bil i Joao Pessoa: Sixt biluthyrning online-bokning

Med Sixt biluthyrning i Joao Pessoa får du mer ut av din vistelse i Brasilien. När du vill hyra bil i Joao Pessoa kan du välja mellan ett gediget utbud av bilkategorier för alla typer av behov. Här finner du mer konventionella bilar i kategorierna ekonomi och 4x4, eller mer exklusiva bilar som en lyxbil eller cabriolet. Är det så att du reser i ett större sällskap kan en minibuss vara en bra lösning för att inte behöver hyra flera bilar på vår biluthyrning i Joao Pessoa. Med hyrbil i Joao Pessoa får du mer frihet under din vistelse och kan dessutom vara flexiblare i ditt tidsschema.

  • Inget kontor hittades i staden

Att hyra bil i Joao Pessoa med Sixt

På vår biluthyrning i Joao Pessoa vet vi att det är mer än själva bilen som gör en lyckad hyrbilsupplevelse. Därför har vi satt ihop ett flertal paketlösningar bland våra tilläggstjänster som bland annat olika försäkringsalternativ samt specialpaket för dig som vill hyra bil i Joao Pessoa och är under 25 år. Självklart finner du även sådant som barnstol och GPS. Det är dock viktigt att vara medveten om att det förekommer lokala avvikelser på tilläggstjänster och specifika bilar. Därför rekommenderar vi alltid att man gör sin bokning via vår hemsida eller på vår app.

Upptäck mer av Brasilien med hyrbil i Joao Pessoa från Sixt

Denna fantastiska stad erbjuder i sig mycket att upptäcka. Med hyrbil har man dessutom möjligheten att ta sig lite utanför staden och se mer av det genuint brasilianska. Åker du norrut en dryg halvtimme finner du det vackra och historiskt relevanta Santa Catarina Fort. När man tröttnat på sightseeing och längtar efter ett bad finner man den bedårande Ponta de Campina Beach precis i närheten. Här finns förutom det kristallklara vattnet, även möjlighet att prova på någon av de många aktiviteter som vattnet erbjuder som till exempel båtturer.

 
 

Flygplatser med Sixtkontor

Your benefits with Sixt

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
  • Free cancellation and reservation changes when you pay on arrival
  • Miles & More - Earn miles
  • Inga dolda kostnader
  • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
  • Inga kreditkortskostnader
  • Utmärkt 24/7 kundservice