Biluthyrning
Londrina
Fäll ihop
Brasilien // Londrina
Change details

Hyra bil i Londrina: Sixt biluthyrning online-bokning

Londrina är en av storstäderna i Paraná, en region som är känd för sin goda ekonomi och låga kriminalitet. Just namnet Londrina betyder "lilla London" och även om städerna inte är riktigt lika stora så har de båda sin egna unika charm. Du kan med fördel hyra en bil i Londrina för att utforska och upptäcka sevärdheterna i staden och dess närområden. Vår biluthyrning i Londrina erbjuder flera bilkategorier, från fyrhjulsdrivna bilar i lyxbilsklass till sportbilar, cabrioleter, kombibilar, minibussar, lastbilar och vanliga personbilar i ekonomiklass.

  • Inget kontor hittades i staden

Låt oss på Sixt biluthyrning i Londrina hjälpa dig med din vistelse i Brasilien

Det finns många fördelar med att boka en hyrbil i Londrina via oss på Sixt. Först och främst är det enkelt och du säkerställer att du snabbt kan hämta ut en bil när du anländer. Vårt kontor på Londrina flygplats gör det smidigt för dig att hämta ut din bil om du landar med flyget. Sedan kan du även utrusta din hyrbil från Londrina med extratjänster som GPS och bilbarnstol. På så sätt blir din vistelse genast mer bekväm och säker. Notera att vi endast kan garantera vissa bilmodeller, i annat fall ser vi till att du får en likvärdig bil från den valda bilkategorin. Du kan alltid räkna med att få alla dina extratjänster applicerade till den bil du hämtar ut.

Kör din hyrbil från Londrina till ett av UNESCO:s världsarv

Genom att hyra en bil i Londrina kan du lägga upp din vistelse i Brasilien precis hur du vill. Varför inte köra till ett av landets vackraste naturområden, Iguaçu National Park? Bilresan tar cirka fem timmar med en hyrbil från Londrina, men det är värt hela den långa resan. Dessutom kommer du att upptäcka flera intressanta platser längs vägen, från myllrande storstäder till mysiga småstäder. Ta del av södra Brasilien och alla dess magiska platser genom att hämta ut en bil hos oss. Varmt välkommen till Sixt biluthyrning i Londrina!

 
 

Flygplatser med Sixtkontor

Your benefits with Sixt

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
  • Free cancellation and reservation changes when you pay on arrival
  • Miles & More - Earn miles
  • Inga dolda kostnader
  • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
  • Inga kreditkortskostnader
  • Utmärkt 24/7 kundservice