Biluthyrning
Macapa
Fäll ihop
Brasilien // Macapa
Change details

Hyra bil i Macapa: Sixt biluthyrning online-bokning

Högt upp i norra Brasilien, vid Amazonflodens mynning, hittar du den fina staden Macapa. Invånarna kallar skämtsamt sin stad för "huvudstaden i mitten av världen" eftersom ekvatorn går genom staden. Vill du hyra en bil i Macapa är du varmt välkommen in till oss på Sixt. Vi har flera olika bilar som du kan välja mellan; från rymliga minibussar till kombibilar och personbilar. Du hittar oss vid Macapa flygplats, den största i delstaten Amapá.

  • Inget kontor hittades i staden

Sixt biluthyrning i Macapa erbjuder även praktiska extratjänster

När du behöver hyra en bil i Macapa kan du med fördel boka den här via vår hemsida. Då kan du även passa på att lägga till extratjänster. Vi bjuder på obegränsad körsträcka oavsett vilken hyrbil från Macapa du bokar. Lägg sedan till extratjänster som exempelvis GPS eller ett utökat försäkringspaket för att underlätta dina bilresor i Brasilien. Reser du med barn kan du även välja att utrusta din hyrbil med passande bilbarnstolar. Därefter är det bara att boka din hyrbil i Macapa. Notera att vi bara reserverar en bil från den valda bilkategorin och att vi inte garanterar specifika bilmodeller. När du väljer att hyra en bil i Macapa utrustar vi den naturligtvis med alla dina valda tilläggstjänster.

Upptäck Amazonfloden och Brasiliens frodiga natur

Det finns mycket att se och göra i Macapa. Från vår biluthyrning i Macapa kan du enkelt ta dig vidare till ditt boende och sedan ut för att njuta av solen och den härliga brasilianska atmosfären. Söder om staden finns en trevlig strand, perfekt för dig som vill sola och bada. Vid kusten finns även en stor borg som är intressant att besöka. Naturligtvis finns det även ett stort antal prisvärda restauranger och butiker att utforska. Vi på Sixt hälsar dig välkommen och ser fram emot ditt besök!

 
 

Flygplatser med Sixtkontor

Your benefits with Sixt

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
  • Free cancellation and reservation changes when you pay on arrival
  • Miles & More - Earn miles
  • Inga dolda kostnader
  • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
  • Inga kreditkortskostnader
  • Utmärkt 24/7 kundservice