Biluthyrning
Manaus
Fäll ihop
Brasilien // Manaus
Change details

Hyra bil i Manaus: Sixt biluthyrning online-bokning

Få ut mesta möjliga av din tid i Amazonas genom att besöka Sixt biluthyrning i Manaus. Oavsett om du är ute efter en lyxbil, minibuss eller en enklare ekonomi-variant har vi vad du behöver i vår omfattande fordonsflotta. På vår biluthyrning i Manaus hittar du fordonskategorier som person- och kombibilar, sportbil och cabriolet, 4x4, samt lastbilar. Vi hjälper dig gärna om du har några frågor. Varmt välkommen att hyra bil i Manaus!

  • Inget kontor hittades i staden

Vår biluthyrning i Manaus

På Sixt är vi medvetna om att la kunder inte har samma önskemål och behov är det ska hyra en bil i Manaus. Därför kan du som kund välja till en rad olika tilläggstjänster, så att din hyrbil i Manaus passar dina behov. Är du till exempel inte säker på om du kommer att hitta så väl i det inre Brasilien kan det vara en bra idé att ha en hyrbil med gps, och reser du med små barn är en bilbarnstol att rekommendera. Tänker du ge dig ut på vägarna under längre tid kan det vara bra att lägga till något av våra alternativ extra förare eller obegränsad körsträcka.Var vänlig att notera att vid hyra av bil i Manaus garanterar Sixt en fordonskategori, men ej en specifik bilmodell.

Få ut det mesta av din hyrbil i Manaus

Manaus är en unik stad inte bara i Brasilien utan i världen eftersom det är en miljonstad mitt i regnskogen. Under slutet av 1800-talet var staden den rikaste i Sydamerika, tack vare exporten av naturgummi härifrån, och fick smeknamnet "Tropikernas Paris". Den kanske största sevärdheten i Manaus, är Teatro Amazonas, ett påkostat operahus, som byggdes 1896. Huset byggdes med Carrara-marmor från Italien, glass från Frankrike, till och med tegelstenarna importerades från andra sidan jorden till denna stad mitt i världens största regnskog. Till fotbolls-VM 2014 fick staden en ny påkostad byggnad: Arena Amazônia.

 
 

Flygplatser med Sixtkontor

Your benefits with Sixt

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
  • Free cancellation and reservation changes when you pay on arrival
  • Miles & More - Earn miles
  • Inga dolda kostnader
  • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
  • Inga kreditkortskostnader
  • Utmärkt 24/7 kundservice