Biluthyrning
Montes Claros
Fäll ihop
Brasilien // Montes Claros
Change details

Hyra bil i Montes Claros: Sixt biluthyrning online-bokning

I den stora delstaten Minas Gerais finns det många populära storstäder. En av dessa är Montes Claros, beläget bredvid den stora parken Parque Estadual da Lapa Grand. Vi på Sixt önskar dig varmt välkommen in till vår biluthyrning i Montes Claros. Du hittar oss vid Montes Claros flygplats, redo att ta emot alla typer av besökare. Hos oss hittar du ett stort utbud av kombibilar, personbilar och rymliga minibussar i både ekonomi- och lyxklass. Genom att hyra en bil i Montes Claros kan du enkelt utforska både staden och närliggande regioner.

  • Inget kontor hittades i staden

Sixt biluthyrning i Montes Claros ger dig möjlighet att anpassa din bil

En av fördelarna med att hyra en bil i Montes Claros från oss på Sixt är att du kan förboka bilen online. På hemsidan kan du inte bara se vilka bilar som är tillgängliga, du kan även boka tillvalstjänster. Lägg till exempel till en GPS till din hyrbil i Montes Claros om du planerar att köra till sevärdheter utanför stadens gränser. Vänligen notera att vi inte garanterar specifika bilmodeller, men att vi alltid reserverar en likvärdig bil från ditt val av fordonskategori. Din hyrbil i Montes Claros kommer naturligtvis utrustad med alla dina tillvalstjänster.

Utforska de otaliga grottorna i området genom att hyra en bil i Montes Claros

Denna del av Brasilien är välkänd för sina arkeologiska fynd och sina hundratals olika grottor. Ett tips är att utforska de mäktiga grottorna i Lapa Grande. Med en hyrbil i Montes Claros blir det mycket lättare att ta sig till sevärdheterna eller till någon annan destination som du har i åtanke. I staden finns även många parker, bland annat parken Milton Prates som både har en liten sjö och ett zoo. Vi önskar dig varmt välkommen till Brasilien och ser fram emot att hjälpa dig att få ut mesta möjliga av din vistelse i landet.

 
 

Flygplatser med Sixtkontor

Your benefits with Sixt

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
  • Free cancellation and reservation changes when you pay on arrival
  • Miles & More - Earn miles
  • Inga dolda kostnader
  • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
  • Inga kreditkortskostnader
  • Utmärkt 24/7 kundservice