car image car image
Boka fordon nu i Navegantes
 
 

Varför hyra hos Sixt?

 • 4000+ uthyrningskontor världen över
 • Billig biluthyrning i Navegantes
 • Biluthyrning världen över och i Navegantes
 • Biluthyrning i över 100 länder
 • 180.000+ fordon i vår flotta
 • 50.000+ premiumfordon att hyra
 • 5e största biluthyrningsföretaget

Vi på Sixt vill ge varje besökare en kvalitativ biluthyrning i Navegantes. Med en lång erfarenhet som företag i branschen anser vi oss ha byggt upp en gedigen kompetens inom området. Därför genomsyras vår verksamhet av servicevilja och kunskap. När du kommer till oss och vill hyra bil i Navegantes erbjuder vi dig en flotta av hyrbilar som är uppdelad i ett antal kategorier. Här kan du exempelvis hitta fordon som 4x4, lyxbil, minibuss och cabriolet. Här finns också en ekonomi-klass, allt för att du ska kunna hitta en bil för dig under din resa till Brasilien.

 
 • Navegantes Flygplats
  Ste Osmar Gaya, 1425
  88375-208 Navegantes

  Må. - Fr.06:00 - 24:00
  Helgdag05:00 - 24:00
  Boka på detta kontoret

 • Navegantes Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Ste Osmar Gaya, 1425
  88375-208 Navegantes

  Må. - Fr.06:00 - 24:00
  Helgdag05:00 - 24:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Sixt biluthyrning i Navegantes

När du har valt en hyrbil i Navegantes som motsvarar dina behov är det dags att gå vidare till nästa steg. Här har du möjlighet att själv utforma bilens egenskaper genom att välja till extrautrustning. Du kanske vill ha en GPS för enklare navigation eller en bilbarnstol för fullständig trygghet under hela resan. Då ser vi till att installera det när du väljer att hyra bil i Navegantes. Även om vi inte garanterar specifika bilmodeller kan du därför ändå få en bil som är utformad efter dina behov.

Njut av resan med en hyrbil i Navegantes

Med sitt läge i provinsen Santa Catarina är Navegantes mest känd som en stad med närhet till sol och bad av absoluta världsklass. När du väljer att hyra bil i Navegantes har du ett ypperligt läge att åka längs havet och få spektakulära vyer. Då kan du också stanna till på paradisstränder och sola en stund eller prova på äventyrssporter. Om du åker till den populära resorten Balneario Camboriu kan du kombinera livet på stranden med hektiskt stadsliv. Här finns både shopping och nattliv bara en kort bilresa från vår biluthyrning i Navegantes. Vi på Sixt ger dig gärna de rätta verktygen för att du ska få en underbar resa i Brasilien.