Biluthyrning
Palmas, Tocantins
Fäll ihop
Brasilien // Palmas, Tocantins
Change details

Hyra bil i Palmas, Tocantins: Sixt biluthyrning online-bokning

I hjärtat av delstaten Tocantins, mitt i centrala Brasilien, hittar du staden Palmas. Om du vill hyra en bil i Palmas är du varmt välkommen att knacka på hos oss på Sixt. Vår biluthyrning på Palmas flygplats är enkel att nå och tack vare de välplanerade bilvägarna är det smidigt att köra vidare till dina olika destinationer i staden. Hos oss kan du hyra en bil i Palmas från vårt stora bilutbud. Vi har kombibilar, personbilar och för de större sällskapen kan vi även erbjuda minibussar.

  • Inget kontor hittades i staden

Njut fullt ut av din vistelse i Palmas med hjälp av oss på Sixt biluthyrning

De flesta som kommer till Palmas gör det för att njuta av stadens närhet till sol, bad och vacker natur. Även om staden ligger mitt i landet så finns det faktiskt stränder att hitta här, inte alltför långt från stadskärnan. Floden Tocantins går nämligen längs med staden och bjuder på härligt svalkande bad. När du ska hyra en bil i Palmas kan du använda vår hemsida för att både boka din bil och samtidigt lägga till extratjänster. Utrusta bilen med en GPS eller andra praktiska tillvalstjänster för att förenkla dina bilresor. Vänligen notera att vi inte kan garantera specifika bilmodeller, men att vi alltid utifrån ditt val av fordonskategori reserverar en likvärdig hyrbil i Palmas, utrustad med alla dina tillvalstjänster.

Utforska en vacker del av Brasilien med en hyrbil från Palmas

Med en hyrbil i Palmas blir det mycket lättare för dig att utforska staden och regionens olika sevärdheter. I den norra delen av staden, väster om torget Praça Dos Girassóis, hittar du Praia da Graciosa, en av stadens populäraste stränder. Ett tips är att även köra till Parque Estadual do Lajeado, ett stort naturområde beläget nordöst om staden. Kör du längre österut når du Parque Estadual do Jalap%u0103o, en av regionens vackraste parker med fantastisk natur och turkost vatten som får de flesta besökare att tappa hakan vid första ögonkastet.

 
 

Flygplatser med Sixtkontor

Your benefits with Sixt

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
  • Free cancellation and reservation changes when you pay on arrival
  • Miles & More - Earn miles
  • Inga dolda kostnader
  • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
  • Inga kreditkortskostnader
  • Utmärkt 24/7 kundservice