Biluthyrning
Petrolina
Fäll ihop
Brasilien // Petrolina
Change details

Hyra bil i Petrolina: Sixt biluthyrning online-bokning

I den västra delen av delstaten Pernambuco, i nordöstra Brasilien, hittar du staden Petrolina. Planerar du att besöka området är du varmt välkommen in till vår biluthyrning på Petrolina flygplats. Härifrån erbjuder vi både personbilar och kombibilar i ekonomi- och lyxklass. Är du här med ett större sällskap kan du hämta ut en minibuss där alla får plats. Välkommen in till oss på Sixt när du vill hyra en bil i Petrolina.

  • Inget kontor hittades i staden

Sixt biluthyrning i Petrolina underlättar dina vidare bilresor i Brasilien

Staden Petrolina har inget att göra med petroleum, det vill säga bensin. Namnet har utvecklats från det tidigare namnet Pedra Linda, vilket direkt översatt betyder vackra stenar. Om du vill hyra en bil i Petrolina för att utforska staden och de närliggande sevärdheterna kan du med fördel förboka bilen online. Vi ger dig inte bara möjlighet att boka en bil från den bilkategori du vill ha, vi kan även hjälpa dig att skräddarsy din hyrbil genom våra tillvalstjänster. Du kan till exempel utrusta bilen med GPS, perfekt om du planerar att köra långt från stadens gränser. Vänligen notera att vi endast reserverar en bil tillhörande den bilgruppen du bokar och att vi inte garanterar specifika bilmodeller. Däremot ser vi alltid till att du får alla dina valda tillvalstjänster när du väljer att hyra en bil i Petrolina.

Hos oss på Sixt kan du hitta en passande hyrbil i Petrolina

Staden Petrolina bjuder på en hel del att göra, bland annat lockar nöjesparken Líder World Park och vattenparken Ilha do Sol. Från staden kan du enkelt köra vidare till andra städer som exempelvis Paulo Afonso eller kuststaden Recife. Det tar cirka fyra timmar att köra till Paulo Afonso och ytterligare sju timmar att köra till Recife. Bilresan kantas av flera vackra småstäder och sevärdheter så se till att ta din tid och njuta fullt ut av bilresan i denna vackra del av Brasilien. Varmt välkommen att hämta ut din hyrbil i Petrolina hos oss på Sixt.

 
 

Flygplatser med Sixtkontor

Your benefits with Sixt

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
  • Free cancellation and reservation changes when you pay on arrival
  • Miles & More - Earn miles
  • Inga dolda kostnader
  • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
  • Inga kreditkortskostnader
  • Utmärkt 24/7 kundservice