Biluthyrning
Porto Velho
Fäll ihop
Brasilien // Porto Velho
Change details

Hyra bil i Porto Velho: Sixt biluthyrning online-bokning

Porto Velho är en trevlig stad i västra Brasilien, omgiven av Amazonas vackra regnskog. Det är delstaten Rondônias största stad och ligger precis vid floden Maderia. Hos oss på Sixt kan du enkelt hyra en bil i Porto Velho när du är på besök i regionen. Vår biluthyrning i Porto Velho erbjuder flera olika bilmodeller inom kategorier som personbil, kombibil och minibuss. Vårt kontor hittar du på Porto Velho flygplats, i den norra delen av staden. Vi ser fram emot att få hjälpa dig med din vistelse i landet.

  • Inget kontor hittades i staden

Du är alltid välkommen till Sixt biluthyrning i Porto Velho

Oavsett om du är här på en affärsresa eller för att utforska denna del av Brasilien är du välkommen in till vårt kontor för att hämta ut en passande hyrbil i Porto Velho. Du kan förboka din bil via vår hemsida och samtidigt passa på att lägga till extratjänster. Med hjälp av våra tillvalstjänster kan du förenkla dina bilresor i landet. Ska du till exempel köra din hyrbil från Porto Velho till någon av nationalparkerna eller till närliggande städer kan det passa utmärkt med en GPS och eventuellt en utökad bilförsäkring. Det är värt att nämna att vi inte lägger undan specifika bilmodeller vid bokning, utan att vi endast reserverar en bil tillhörande den valda fordonskategorin.

Genom att hyra en bil i Porto Velho kan du se mer av Brasilien

Amazonas djupa djungel och den frodiga omgivningen ger denna del av landet en unik atmosfär och natur. Du kan hyra en bil i Porto Velho och köra till Parque Nacional Mapinguari i väst eller till urskogsreservaten i öst. Det finns många platser att besöka och du kan även hitta guidade turer ut till vackra naturområden. En lång biltur norrut tar dig till den populära storstaden Manaus. Bilresan tar runt 14 timmar men vårt tips är att du delar upp turen över flera dagar. På så sätt kan du stanna till vid spännande platser längs vägen. Välkommen till oss på Sixt. Vi ser fram emot att få hjälpa dig med din bilburna vistelse i Brasilien!

 
 

Flygplatser med Sixtkontor

Your benefits with Sixt

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
  • Free cancellation and reservation changes when you pay on arrival
  • Miles & More - Earn miles
  • Inga dolda kostnader
  • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
  • Inga kreditkortskostnader
  • Utmärkt 24/7 kundservice