Biluthyrning
Ribeirao Preto
Fäll ihop
Brasilien // Ribeirao Preto
Change details

Hyra bil i Ribeirao Preto: Sixt biluthyrning online-bokning

I mellersta Brasilien, mitt i delstaten Sao Paulo, hittar du staden Ribeirao Preto. Det är en storstad med flera intressanta sevärdheter att utforska. Vill du hyra en bil i Ribeirao Preto är du välkommen in till oss på Sixt. Vår biluthyrning i Ribeirao Preto ligger vid Ribeirao Preto flygplats, redo att ta emot alla besökare oavsett vilket syfte de har med sin vistelse. Vi har bilar som passar både för affärsresenärer och turister. Du kan hyra en bil i Ribeirao Preto som tillhör bilkategorierna personbil, kombibil och minibuss.

  • Inget kontor hittades i staden

Sixt biluthyrning i Ribeirao Preto tillhandahåller en passande bil för just dina behov

En av fördelarna med att hyra en bil i Ribeirao Preto hos oss på Sixt är att du kan förboka din bil online och samtidigt lägga till extra utrustning. Vi bjuder på obegränsad körsträcka och du kan själv välja om du vill lägga till GPS, registrera en extra förare eller välja någon annan praktisk tillvalstjänst. Tänk på att vi inte kan garantera att du får en specifik hyrbilsmodell i Ribeirao Preto. Vi reserverar endast en likvärdig bil från den valda fordonskategorin. Vi utrustar däremot alltid din hyrbil i Ribeirao Preto med alla de extratjänster du har valt.

Njut fullt ut av din biburna resa i Brasilien

I Ribeirao Preto kan du hitta många spännande sevärdheter att köra till. Du har exempelvis den trevliga vattenparken Magic Gardens, en populär destination bland både stora och små besökare. Du har även den lilla nöjesparken Park The Gorilao, som ligger precis vid köpcentret Novo Shopping. Genom att köra via de vackra städerna Porto Ferreira och Campinas kommer du till megastaden Sao Paulo, landets största stad. Vi kan alltid tipsa om fler sevärdheter att besöka när du kommer in till vårt kontor. Vi ses!

 
 

Flygplatser med Sixtkontor

Your benefits with Sixt

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
  • Free cancellation and reservation changes when you pay on arrival
  • Miles & More - Earn miles
  • Inga dolda kostnader
  • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
  • Inga kreditkortskostnader
  • Utmärkt 24/7 kundservice