Biluthyrning
Rio Branco
Fäll ihop
Brasilien // Rio Branco
Change details

Hyra bil i Rio Branco: Sixt biluthyrning online-bokning

Alldeles intill den enorma regnskogen Amazonas hittar du staden Rio Branco som också är huvudstad i delstaten Acre. För dig som är naturintresserad väntar mycket att upptäcka här. Du är varmt välkommen till vår biluthyrning i Rio Branco. Hos oss på Sixt har du möjlighet att hyra en passande bil i Rio Branco för din vistelse i landet. Vi finns alldeles vid flygplatsen Aeropuerto Internacional de Rio Branco. Med en egen hyrbil i Rio Branco kan du snabbt och lätt köra mellan destinationerna och upptäcka staden på ett smidigt sätt. Vi har samlat bekväma person- och kombibilar samt rymliga minibussar hos vårt kontor i staden. Dessa bilgrupper ingår i ekonomiklassen och är mycket prisvärda. Välkommen in till oss!

  • Inget kontor hittades i staden

Finn en passande bil hos vår biluthyrning i Rio Branco

Med en modern och smidig person- eller kombibil eller en rymlig minibuss kommer du långt i Rio Branco. Särskilt om du lägger till några av våra smarta tillvalstjänster. När du förhandsbokar en bil online via hemsidan kan du enkelt se alla våra olika tillval. Du kan till exempel se till att din bil utrustas med en praktisk navigator, en passande bilbarnstol eller registrera en extra förare. Du kan även utöka bilens försäkringar. Vi bjuder på obegränsade kilometer, vilket är särskilt bra om du ämnar köra längre sträckor. Notera gärna att du behöver vara minst 19 år för att kunna hyra bil i Rio Branco från oss på Sixt. Kom också ihåg att när du bokar på nätet så reserverar du endast en bil från vald kategori, exempelvis kombi- eller personbil, men inte specifika bilmodeller eller bilmärken.

Stora avstånd blir mindre med en hyrbil från Rio Branco

Brasilien är världens femte största land och därmed är avstånden minst sagt rejäla. För att ge ett exempel så tar det cirka 50 timmar med bil från Rio Branco till Rio de Janeiro. Samtidigt öppnar resmöjligheterna upp sig när du kan köra själv. Du kan exempelvis ta dig till den närliggande staden Capixaba, som ligger alldeles intill den peruanska gränsen, en bilresa som tar ungefär 1 timme och 40 minuter från Rio Branco. Men även i själva Rio Branco finns mycket att upptäcka. Du kan bland annat besöka Mercado Velho, den gamla marknaden i staden. Denna matmarknad ger dig möjlighet att smaka på mängder av lokala läckerheter. Genom att hyra bil i Rio Branco kan du ta dig till Mercado Velho på ungefär en halvtimme. Marknaden ligger inne i centrumkärnan. I närheten ligger även den mysiga parken Praca Povos da Floresta. Varmt välkommen till Sixt och till soliga Brasilien!

 
 

Flygplatser med Sixtkontor

Your benefits with Sixt

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
  • Free cancellation and reservation changes when you pay on arrival
  • Miles & More - Earn miles
  • Inga dolda kostnader
  • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
  • Inga kreditkortskostnader
  • Utmärkt 24/7 kundservice