Biluthyrning
Rio de Janeiro
Fäll ihop
Brasilien // Rio de Janeiro
Change details

Hyra bil i Rio de Janeiro: Sixt biluthyrning online-bokning

På Sixt biluthyrning i Rio de Janeiro står vi alltid beredda att ge din resa lite mer komfort. En hyrbil i Rio de Janeiro ger dig större frihet att disponera över din tid och du kan alltid själv bestämma över din vistelse i huvudstaden i Brasilien. Hos oss på Sixt finner du ett brett spektrum av premiumbilar av både person- och kombityp. Vi erbjuder bilkategorier som ekonomi, 4x4 och minibuss för alla som söker en mer konventionell biltyp. Är det istället så att du vill ha något mer exklusivt när du söker hyra bil i RIo de Janeiro finner du kategorierna lyxbil och cabriolet. Oavsett vilken bil som passar just dina behov kan du alltid vara säker på att köra en modern och nyservad bil när du besöker vår biluthyrning i Rio de Janeiro.

  • Inget kontor hittades i staden

Att hyra bil i Rio de Janeiro

Friheten att välja sin bil är förstås en självklarhet, men dessutom vill vi ge dig möjlighet att göra tilläggsval till din hyrbil i Rio de Janeiro. Därför har vi flera paketlösningar för sådant som försäkringar eller speciallösningar för dig som är under 25 år och vill hyra bil i Rio de Janeiro. Bland våra tjänster finns förstås även GPS-navigatörer och barnstolar. Vänligen notera att det förekommer lokala avvikelser på tjänster och specifika bilar, så det är alltid bäst att kolla via Sixt hemsida eller app när man bokar.

Få ut lite mer av din tid i Rio de Janeiro

Från vår biluthyrning i Rio de Janeiro tar man sig snabbt ut för att upptäcka Brasilien. Det är uppenbart att många besöker staden för dess sol och bad. En lite mindre exploaterad strand är Piratininga Beach som ligger öster om staden. Tröttnar du på stranden är Tijuca National Park ett fint alternativ för hela familjen och dessutom en fin bilfärd som erbjuder en lite annan utsikt än övriga staden.

 
 

Flygplatser med Sixtkontor

Your benefits with Sixt

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
  • Free cancellation and reservation changes when you pay on arrival
  • Miles & More - Earn miles
  • Inga dolda kostnader
  • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
  • Inga kreditkortskostnader
  • Utmärkt 24/7 kundservice