Biluthyrning
Salvador
Fäll ihop
Brasilien // Salvador
Change details

Hyra bil i Salvador: Sixt biluthyrning online-bokning

På Sixt biluthyrning i Salvador, Brasilien, finner du ett brett sortiment av premiumbilar för alla typer av bilresor. Vi vill till ett förmånligt pris erbjuda en hyrbilslösning oavsett om du reser med jobbet eller har privata ärenden i staden. En hyrbil i Salvador ger mycket större möjligheter att upptäcka staden i sin egen takt än vad till exempel lokaltrafiken kan ge. Du finner ett gediget utbud av bilkategorier som person- och kombibilar av typerna ekonomi, 4x4 och minibuss. Dessutom vill vi på Sixt ge dig möjligheten att finna någonting mer exklusivt i kategorierna lyxbil och cabriolet när du vill hyra bil i Salvador.

  • Inget kontor hittades i staden

Att hyra bil i Salvador

Det är förstås mer än bara bilen som gör en trygg och komfortabel bilresa. Med våra tilläggstjänster vill vi ge dig möjligheten att specialisera din hyrbil i Salvador litet ytterligare. Här finner du sådant som barnstolar, GPS-navigatörer samt olika paketlösningar, bland annat för uthyrning till dig under 25 år. Det förekommer emellertid lokala avvikelser på utbudet av tilläggstjänster på vår biluthyrning i Salvador, så vi rekommenderar alltid att man gör sin bokning via vår app eller hemsida där man kan se tillgängligheten.

Få ut det mesta av din biluthyrning i Salvador

Salvador är något av ett kulturmecka i Brasilen. När du vill hyra bil i Salvador med Sixt får du inte missa att besöka kyrkan Nosso Senhor do Bonfim längs västkusten. Det blir en fin bilfärd längs västkusten som kantas av flera andra sevärdheter som Fort of Sao Marcelo och Bahia Art Museum. Inte långt från flygplatsen Salvador-Deputado Luís Eduardo Magalhães International Airport finner du längs den östra kusten den populära stranden Buraquinho Beach som är perfekt för även för barnfamiljen. Brasilien skulle inte vara detsamma om det inte var för nationalsporten fotboll. Tag chansen att se en match på Estádio Manoel Barradas och upplev den genuina atmosfären med lite riktig sambafotboll.

 
 

Flygplatser med Sixtkontor

Your benefits with Sixt

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
  • Free cancellation and reservation changes when you pay on arrival
  • Miles & More - Earn miles
  • Inga dolda kostnader
  • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
  • Inga kreditkortskostnader
  • Utmärkt 24/7 kundservice