Biluthyrning
Sao Luis
Fäll ihop
Brasilien // Sao Luis
Change details

Hyra bil i Sao Luis: Sixt biluthyrning online-bokning

Få ut så mycket som möjligt av din vistelse i Maranhão och Brasilien genom att hyra bil i Sao Luis av Sixt. Vi erbjuder en förstklassig biluthyrning med en hög servicenivå och en omfattande bilpark där du hittar en passande hyrbil i Sao Luis, oavsett om du önskar hyra en lyxbil,minibuss eller en ekonomi-modell. Välkommen att besöka vår biluthyrning i Sao Luis, vi hjälper dig till en lyckad och stressfri resa.

  • Inget kontor hittades i staden

Sixt biluthyrning i Sao Luis

På Sixt är vi måna om att alla våra kunder får det fordon som passar just dem när de ska hyra bil i Sao Luis. Vi erbjuder fordonskategorierna person- och kombibil, sportbil och cabriolet, lastbil samt 4x4. Därtill kan du lägga till något eller några av våra populära extratjänster. Tänker du åka längre sträckor kan det till exempel vara smart att lägga till en extra förare, eller vår tjänst obegränsad körsträcka. Tänker du mest köra inne i stan kan det ändå vara smart att lägga till en gps till din hyrbil i Sao Luis, så att du kan vara säker på att hitta rätt till hotellet eller affärsmötet. Tänk bra på att vid hyra av bil i Sao Luis så garanteras du en fordonskategori, men ej en specifik bilmodell

Få ut det mesta av din biluthyrning i Sao Luis

São Luís hette ursprungligen Saint-Louis, eftersom staden är den enda stadsdelshuvudstaden i Brasilien som grundades av fransmännen. Sedan 1997 är stadens historiska centrum upptagen på Unescos världsarvslista, så ett besök bland de circa 3000 pittoreska kolonialbyggnaderna från 1700- och 1800-talen är för många ett självklart ställe att börja utforska staden. I et jättelika vita huset Casa do Maranhão finns stadens folklormuseum, fyllt med kläder och instrument som har använts under århundradena i São Luís. En annan stor attraktion är alla fina stränder. En av de bästa är Araçagi, belägen 19 kilometer bort.

 
 

Flygplatser med Sixtkontor

Your benefits with Sixt

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
  • Free cancellation and reservation changes when you pay on arrival
  • Miles & More - Earn miles
  • Inga dolda kostnader
  • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
  • Inga kreditkortskostnader
  • Utmärkt 24/7 kundservice