Biluthyrning
Sao Paulo
Fäll ihop
Brasilien // Sao Paulo
Change details

Hyra bil i Sao Paulo: Sixt biluthyrning online-bokning

Få ut mer av din vistelse i Brasilien med Sixt biluthyrning i Sao Paulo. Med en hyrbil i Sao Paulo blir man både mer flexibel och får mer frihet, oavsett om man reser privat eller i jobbet. Välj en bil i Sixt fordonsflotta som innehåller premiumbilar i kategorierna ekonomi, 4x4, cabriolet och lyxbil. Önskar du hyra en bil i Sao Paulo för ett större sällskap erbjuder vi även minibuss.

  • Inget kontor hittades i staden

Att hyra bil i Sao Paulo

Förutom friheten att välja en bil som passar just dina behov, kan vi på vår biluthyrning i Sao Paulo även erbjuda flera olika tilläggstjänster. Det rör sig om olika mindre tjänster som kan göra din hyrbil i Sao Paulo lite smidigare helt enkelt. Här finner du bland annat bilstol, flera försäkringsalternativ och speciella paket för uthyrning av bil för dig som är under 25 år. Vänligen notera att det kan förekomma lokala avvikelser på både bilkategorier och tilläggstjänster. Därför är det alltid bäst att boka din hyrbil via vår hemsida eller app i förväg, vilket även gör det smidigare för dig när du kommer förbi vår biluthyrning i Sao Paulo.

Få ut mer av din tid när du vill hyra bil i Sao Paulo

För oss på Sixt är det viktigt att tillhandahålla hyrbilar som passar för många olika typer av resor. Du finner gott om kultur i den livliga staden Sao Paulo, och med museum som Centro Cultural Banco do Brasil São Paulo och Museu de Arte de São Paulo är det inte svårt att fylla behovet som konstintresserad. Det gedigna historiska arvet staden besitter inbjuder till utflykter med bil. Det riktiga Brasilien möter man dock utanför storstäderna. För lite lokal kultur är ett besök vid kyrkan Basílica de Nossa Senhora do Rosário strax norr om Sao Paulo perfekt för en kortare biltur. Passa på att besöka State Park Juquery när du är i området.

 
 

Flygplatser med Sixtkontor

Your benefits with Sixt

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
  • Free cancellation and reservation changes when you pay on arrival
  • Miles & More - Earn miles
  • Inga dolda kostnader
  • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
  • Inga kreditkortskostnader
  • Utmärkt 24/7 kundservice