Biluthyrning
Uberlandia
Fäll ihop
Brasilien // Uberlandia
Change details

Hyra bil i Uberlandia: Sixt biluthyrning online-bokning

Mitt i delstaten Minas Gerais, i södra Brasilien, ligger staden Uberlandia. Vill du hyra en bil för att utforska närområdet och staden har du kommit rätt. Vår biluthyrning i Uberlandia finns alldeles vid flygplatsen Aeropuerto Uberlandia. Vårt läge gör det lätt för dig att hämta ut en passande bil för din vistelse i Brasilien. På vårt kontor kan du välja att hyra våra praktiska och smidiga person- och kombibilar, vilka ingår i vårt ekonomisegment och är mycket prisvärda. För den större gruppen resenärer kanske en minibuss kan vara mer passande? Kolla igenom vårt bilutbud på nätet redan idag för att enklare kunna hyra en bil i Uberlandia som passar just din resa. Vi på Sixt ser fram emot att få hjälpa dig med din vistelse i staden!

  • Inget kontor hittades i staden

Enkelt att hyra en bil i Uberlandia via hemsidan

Se till att bocka av de saker du kan i din reseplanering. Att förhandsboka en hyrbil i Uberlandia är bekvämt och tar bara några minuter via vår hemsida. När du sedan väl har landat i staden är det bara att knalla över till oss på Sixt biluthyrning i Uberlandia för att hämta ut din färdigutrustade bil. När du förhandsbokar fordon på nätet kan du lägga till tillvalstjänster. Dessa kan bland annat vara att registrera fler förare, att lägga till en navigator eller bilbarnstol eller att utöka försäkringspaketet. För en smidigare resa bjuder vi även på obegränsat med kilometer. En sak är dock bra att komma ihåg; vi kan inte förboka specifika bilmodeller eller varumärken. Däremot får du en bil från den bilgrupp du valde när du bokade. Notera även att ålderskravet för att få hyra bil i Uberlandia ligger på 19 år.

Med en egen bil har du även nära till större städer

Uberlandia ligger i den södra delen av landet och är även belägen relativt nära andra storstäder, exempelvis huvudstaden Brasilia. Hit är det "endast" fem timmars körtid. För dig som gärna vill klämma in ett besök till Rio de Janeiro tar du dig hit på elva timmar med en hyrbil från Uberlandia. Men du kan såklart göra många trevliga stopp längs vägen. Om du vill stanna i Uberlandia finns mängder av saker att hitta på. Varför inte stanna till vid den vackra parken Parque Linear Rio Uberabinha? Bilfärden hit tar bara 20 minuter via BR-365 och BR-452. För den historieintresserade kanske ett besök på Museu Municipal Uberlandia kan vara intressant? Ta del av Brasiliens historia och gå omkring i de vackra omgivningarna utanför museet. När du behöver en riktigt bra hyrbil i Uberlandia finns vi på Sixt här, redo att välkomna dig!

 
 

Flygplatser med Sixtkontor

Your benefits with Sixt

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
  • Free cancellation and reservation changes when you pay on arrival
  • Miles & More - Earn miles
  • Inga dolda kostnader
  • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
  • Inga kreditkortskostnader
  • Utmärkt 24/7 kundservice