Biluthyrning på Duni/Marina Royal Palace

 

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret Duni/Marina Royal Palace

Adress

Duni Royal Resort, 8133 Duni, Bulgarien
Mer information

Kontorstider

mån - fre
10:00 - 18:00

Våra tjänster på Duni/Marina Royal Palace

Hyra bil hos Sixt i Duni, Bulgarien

Hyra bil hos Sixt i Duni, Bulgarien

När du reser över världen och vill hyra bil är du välkommen till oss på Sixt biluthyrning. Du hittar oss i Duni och på många andra ställen runt om i världen. Vi på Sixt glädjer oss över att kunna erbjuda en utmärkt service, samt en prisvärd och mycket högkvalitativ biluthyrning. När du vill hyra bil i Duni ser vi till att det är enkelt och smidigt för dig att välja rätt hyrbil i Duni. Genom att boka din hyrbil i Duni online är allt klart när du anländer i staden, och du kan bara tuta och köra! Om du föredrar att ta hjälp av oss på plats när du vill hyra bil i Duni är du naturligtvis hjärtligt välkommen in på vårt kontor, som ligger centralt beläget inne i Duni.
Smidig biluthyrning i Duni med Sixt

Smidig biluthyrning i Duni med Sixt

När du påbörjar din semester vill du sannolikt att allt ska gå så smidigt till som möjligt. När du vänder dig till oss på Sixt så hjälper vi dig att hyra rätt bil i Duni och gör vårt bästa för att du ska bli nöjd med ditt val. Genom att boka en hyrbil i Duni har du en betydligt större frihet än när du tar dig runt med lokaltrafiken. Stanna till efter vägen och planera dina utflykter enligt ditt eget schema. Vi på Sixt är en mycket flexibel biluthyrning som ser till att du har allt du behöver för din färd. Du kan till exempel välja tillägg som bilbarnstol, GPS eller en extra förare. Vi vill att det ska vara enkelt för dig att ta dig runt med hyrbil i Duni!
Show more

Bra att veta när du hyr bil på Duni/Marina Royal Palace

Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Duni/Marina Royal Palace.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Duni/Marina Royal Palace?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Kan jag boka en bil för en längre tid på Duni/Marina Royal Palace?
Boka enkelt en bil under en längre tid på Duni/Marina Royal Palace genom att ange resedatum och plats(er) för hämtning/återlämning.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Vanliga frågor om hyrbilar på Duni/Marina Royal Palace

Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Duni/Marina Royal Palace?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our nearby locations to Duni/Marina Royal Palace

Visa mer