Biluthyrning på Sofia/Hotel Marinela

 

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret Sofia/Hotel Marinela

Adress

James Bourchier Boulevard 100, 1407 Sofia, Bulgarien
Mer information

Kontorstider

mån - sön
09:00 - 19:00
Helgdagar
09:00 - 19:00

Våra tjänster på Sofia/Hotel Marinela

Välkommen att boka en prisvärd hyrbil via Sofia Hotel Marinela

Välkommen att boka en prisvärd hyrbil via Sofia Hotel Marinela

Vill du boka en hyrbil via Sixt på Hotel Marinela i Bulgariens huvudstad Sofia? Centralt beläget i staden, nära tunnelbanestationen James Bourchier hittar du vårt uthyrningskontor. Läget är med andra ord perfekt om du önskar utforska staden under din semester. Eller kanske ska du göra en resa i Bulgarien med kollegorna? Oavsett vad som för dig hit, kan vi på Sixt erbjuda dig som vill hyra bil på Sofia Hotel Marinela ett brett utbud av bilar. Självklart erbjuds du även en rad andra tillvalstjänster som underlättar resan. Boka en hyrbil på Sofia Hotel Marinela och ta del av samtliga av våra smarta och prisvärda erbjudanden. När du väljer Sixt för att hyra bil i Sofia Hotel Marinela kan du alltid räkna med service av hög kvalitet.
Smidig och bekväm bilresa i Sofia

Smidig och bekväm bilresa i Sofia

Vilket slags fordon passar bäst för dig på din resa? Hos vår biluthyrning hittar du personbilar, kombibilar, sportbilar, cabrioleter och 4x4. Vi har bilar som passar alla typer av resor och plånböcker. Besök vår webb för att göra en bokning. I webbokningen kan du självklart även hantera dina olika tillvalsfunktioner. Om du ska hyra bil på Sofia Hotel Marinela, och värdesätter god körkomfort, erbjuder vi till exempel en rad tjänster som underlättar bilfärden. Hos oss på Sixt, som är en av världens största hyrbilsföretag, bjuder vi på hög flexibilitet. Vårt team på Sixt biluthyrning i Sofia Hotel Marinela hälsar dig varmt välkommen!
Show more

Bra att veta när du hyr bil på Sofia/Hotel Marinela

Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Sofia/Hotel Marinela.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Sofia/Hotel Marinela?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Kan jag boka en bil för en längre tid på Sofia/Hotel Marinela?
Boka enkelt en bil under en längre tid på Sofia/Hotel Marinela genom att ange resedatum och plats(er) för hämtning/återlämning.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Vanliga frågor om hyrbilar på Sofia/Hotel Marinela

Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Sofia/Hotel Marinela?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?