Biluthyrning
Greve
Fäll ihop
Danmark // Greve
Change details

Hyra bil i Greve: Sixt biluthyrning online-bokning

Se till att din vistelse i Danmark blir så smidig som möjligt genom att hyra bil i Greve. Från vår biluthyrning i Greve kan du välja bland smidiga personbilar och rymliga kombibilar i både ekonomi- och premiumklassen. Vi erbjuder även kraftfulla 4x4-bilar och lastbilar samt minibussar för er som reser i grupp. Varmt välkommen att hyra bil i Greve hos oss på Sixt!

 
 • Greve

  Sixt Biluthyrning
  Ventrupparken 20
  2670 Greve

  Må. - Fr.09:00 - 17:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4, Lastbil

Praktiska tillvalsfunktioner hos Sixt biluthyrning i Greve

När du väljer att hyra bil i Greve hos oss gör vi alltid vårt bästa för att du ska få en bil som passar just din resa. Om du exempelvis vill kunna köra extra bekvämt tillhandahåller vi lyxbilar i premiumklass. Har du en snäv budget att ta hänsyn till så erbjuder vi flera ekonomi-alternativ. Du kan även välja bland tillvalstjänster för att skräddarsy din hyrbil i Greve utefter dina egna behov. För att hitta rätt i området kan exempelvis en navigator underlätta längs vägen. Tänk på att vi reserverar en bil från kategorin som du väljer, men att vi inte kan garantera specifika bilmodeller.

Res vidare mot huvudstaden från vår biluthyrning i Greve

Kommunen Greve, belägen i Själland, ligger cirka 20 kilometer från huvudstaden Köpenhamn - en lagom distans om du vill kunna besöka storstadens alla sevärdheter genom en dagstur. Resan tar inte mer än 30 minuter med en hyrbil från Greve. Du kan även köra till Roskilde, som nås på endast 20 minuters bilfärd från staden. Missa inte heller konstmuseet Arken, som ligger cirka 15 minuter med bil från vår biluthyrning i Greve. Vi på Sixt hjälper dig mer än gärna att hitta en passande bil för din vistelse, oavsett om du besöker Danmark med jobbet eller på semester med familjen. Boka en bil på vår hemsida så kan du snabbt och smidigt sätta igång din resa så fort du har hämtat upp bilnycklarna från vårt kontor i centrala Greve.

 
 

Your benefits with Sixt

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Free cancellation and reservation changes when you pay on arrival
 • Miles & More - Earn miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service