Biluthyrning
Karup
Fäll ihop
Danmark // Karup
Change details

Hyra bil i Karup: Sixt biluthyrning online-bokning

Cirka en timma väster om Aarhus ligger staden Karup. Ska du resa hit? Staden har en stor och känd flygplats, Karup Lufthavn, och här finns även vi på Sixt. Vår biluthyrning i Karup välkomnar dig som ska utforska staden eller ta dig vidare i Danmark. Vi tillhandahåller ett stort sortiment av fordonsgrupper, både budgetanpassade och lyxbilar. Våra person- och kombibilar är mycket populära bland såväl affärsresande som för barnfamiljer. Vi har även cabrioleter, sportbilar och 4x4-fordon för dig som föredrar det. På förfrågan finns även möjlighet att hyra lastbil. Hitta en hyrbil i Karup som passar din vistelse perfekt!

 
 • Karup Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  N.O. Hansens Vej 4
  7470 Karup

  Må. - Fr.08:00 - 18:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Utrusta din hyrbil i Karup när du bokar online

Via vår hemsida kan du göra mer än att bara hyra bil i Karup. Du kan bland annat applicera våra smarta extratjänster. Detta gör att du kan skräddarsy bilen på ett enkelt sätt. Lägg till de tjänster som du anser vara praktiska. Kanske kan det vara bra med en navigator? Eller varför inte registrera en extra förare? Då kan du och din partner eller vän dela upp körsträckorna sinsemellan. När du ska hyra bil i Karup via nätet kan du reservera en fordonsgrupp, dock går det inte att boka upp enskilda bilmodeller.

Upptäck Karup med egen bil

Många som ska resa vidare från Karup flygplats har någon dag att spendera i staden. Genom att hyra bil i Karup kan du hitta på både det ena och det andra. I närheten av flygplatsen finns den vackra kyrkan Grove kyrka. Hit kan du köra på cirka tio minuter från vår biluthyrning i Karup. Det kan även vara kul att besöka flygmuseet Gedhusvagten, som nås på en kvart om du kör via Fyrrevej och Hessellundvej 467. Njut av en trevlig vistelse i Karup. Varmt välkommen till Sixt och Danmark!

 
 

Your benefits with Sixt

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Free cancellation and reservation changes when you pay on arrival
 • Miles & More - Earn miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service