Biluthyrning
Køge
Fäll ihop
Danmark // Køge
Change details

Hyra bil i Køge: Sixt biluthyrning online-bokning

Vill du att hyra en bil under semesterresan till Koge? På Sixt Biluthyrning Koge finns ett ett stort utbud av bilar i flera olika modeller och storlekar. Behöver du gott om platsutrymme under till exempel en resa med familjen? Boka en en minibuss! 4x4, cabriolet, lyxbil finns självklart också tillgängliga i det breda urvalet här på vårt uthyrningkontor i Koge.

 
 • Køge

  Sixt Biluthyrning
  Tangmosevej 103
  4600 Køge

  Må. - Fr.08:00 - 17:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Lastbil

Hyra bil Koge

Boka en bilmodell från Sixt utifrån dina önskemål på ekonomi och bekvämlighet. Välkommen att boka redan nu på vår webbsida. Dessutom kan du även välja en rad olika sorter av tillvalsfunktioner på vår biluthyrning i Koge. Observera dock att en bokning inte garanterar en särskild modell. Vid frågor om att hyra bil i Koge är du varmt välkommen att hör av dig till oss. När du behöver en hyrbil på utlandsresan är Sixt ett perfekt val och du finner oss i hela 105 länder.

Biluthyrning Koge

Då du bokar en hyrbil får du alltid stor flexibilitet när du lägger upp din bilresa i Danmark. Koge är är en spännande plats där det finns mycket att se och uppleva. Det bästa sättet att utforska fantastiska Danmark är på egen hand är med en semesterbil. Tack vare vårt biluthyrningskontors centrala läge blir din resa garanterat både enkel och smidig Med en egen en hyrbil i Koge kan du ta möjligheten att snabbt ta dig ut på vägarna i vackra Själland. När du väljer att hyra bil i Koge är det inte heller långt till Køge bugt och härifrån är avståndet Köpenhamn bara 40 kilometer. Från Koge avgår även färjor till den soliga ön Bornholm. Med en hyrbil får man stor flexibilitet och kan själv bestämma hur man vill utforska det spännande området. Väkommen att boka en hyrbil i Koge!

 
 

Your benefits with Sixt

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Free cancellation and reservation changes when you pay on arrival
 • Miles & More - Earn miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Utmärkt 24/7 kundservice