Biluthyrning
Roskilde
Fäll ihop
Danmark // Roskilde
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Roskilde: Sixt biluthyrning online-bokning

På Sixt biluthyrning i Roskilde har vi möjlighet att tillgodose alla dina behov när du behöver en hyrbil. Vi har lång erfarenhet av att ta emot kunder och leverera hyrbilar vilket har gett oss rätt kompetens för att vägleda dig i valet av en hyrbil i Roskilde. Vår erfarenhet säger oss att det är viktigt med en individuellt anpassad bil på resan och därför är våra bilar uppdelade i kategorier som 4x4, cabriolet, lyxbil, minibuss och ekonomi för att du ska ha så goda möjligheter som möjligt att hitta en bil för just dig.

 
 • Roskilde Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Lufthavnsvej 20
  4000 Roskilde

  Må. - Fr.07:00 - 18:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4

Hyra bil i Roskilde

För att du ytterligare ska få en individuell touch på din hyrbil i Roskilde erbjuder vi tilläggstjänster som syftar till att förbättra din resa. Om du reser med små barn kan bilbarnstol vara en bra idé som bidrar till en säkrare resa. En GPS kan spara tid och bränsle när du slipper köra på omvägar till din destination. Vi på Sixt skräddarsyr en lösning från vår biluthyrning i Roskilde. Även om vi inte kan garantera en specifik bilmodell ger vi dig alltid chansen att få en bil enligt dina preferenser när du väljer att hyra bil i Roskilde.

Roskilde, med närhet till vatten

Roskilde är staden som förknippas med vatten i olika former. Dels ligger staden vackert beläget precis vid Köpenhamnsfjorden, dels tar staden den andra hälften av sitt namn från det danska ordet för källa. Numera är dock Roskildes främsta dragplåster Roskilde-festivalen. Den är inte bara störst i Danmark utan tillhör en av de största festivalerna i hela Europa. Om du vill göra något annat kan du hyra bil i Roskilde och åka ned till hamnen. Där finns ett vikingaskeppmuseum som bjuder på spännande historiska berättelser. Roskilde domkyrka är ett annat vanligt turistmål som du enkelt når med bil. På Sixt kan vi hjälpa dig med resan till Danmark när du kommer in till vår biluthyrning i Roskilde.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service