Biluthyrning
Roskilde Flygplats
Fäll ihop
Danmark // Roskilde // Roskilde Flygplats
Change details

Hyra bil Roskilde Flygplats: Sixt Biluthyrning

Kontorsuppgifter
Adress: Lufthavnsvej 20
  4000 Roskilde DK +45-46754909
 
Typ av kontor: Flygplats
GDS - Kod: RKE
Öppettider
Må. - Fr.08:00 - 17:00
 
 

Hos Sixt biluthyrning vid Roskilde flygplats hittar du ett brett sortiment av hyrbilar i kategorier som sport, ekonomi, 4x4, cabriolet, lyxbil och minivan. Beroende på vilken hyrbil du väljer kan du dessutom välja att lägga till tjänster som exempelvis barnstolar, uthyrning för förare som är under 25 år, obegränsad milkostnad, försäkring, tilläggsförare och satellitnavigering. Var vänlig att kontrollera vad som erbjuds på den plats där just du befinner dig när du planerar att hyra bil vid Roskilde flygplats.

Hyr din bil vid Roskilde flygplats - RKE

Det är både enkelt, smidigt och ekonomiskt att hyra bil vid Roskilde flygplats som med sitt attraktiva läge endast ligger 3 mil väster om Köpenhamn dit du tar dig med hyrbil på cirka 30 minuter. När du har landat på Flygplats Roskilde behöver du bara följa skyltarna för att hitta till biluthyrningen på Lufthavnsvej 20 4000 Roskilde, där du både kan hämta ut och återlämna din hyrbil. Hyrestagaren kan inte garanteras att alla bilmodeller är tillgängliga för uthyrning, detta gäller endast för bilmärken.

Sevärda platser i Roskilde

Förutom sin berömda musikfestival, Roskilde festival är Roskilde även känt för många andra attraktiva sevärdheter. Att hyra bil vid Roskilde flygplats gör det enkelt att resa runt och uppleva så mycket som möjligt i denna fantastiska trakt. Roskilde domkyrka som är en oerhört imponerande byggnad och har tagits upp på UNESCO's världsarvslista är ett måste att uppleva när du besöker Roskilde. En annan mycket trevlig attraktion är Vikingaskeppsmuseet där det finns mycket att uppleva för alla åldrar. En magisk plats som är väl värd ett besök är det mycket vackra och pittoreska Boserup Skov som ligger precis intill havet. Här hittar du också barer, klubbar, bryggerirundturer och även sköna havsbad, båtturer och andra lockande friluftsaktiviteter. När du har hämtat ut nycklarna till din Sixt hyrbil på Roskilde flygplats är det bara att börja uppleva Roskilde och andra närliggande platser!

 

Kontorsuppgifter

Öppettider

Må. - Fr.08:00 - 17:00

Kontakt / Borttappat & Upphittat

Sixtkontoret Roskilde Flygplats RKE Lufthavnsvej 20 4000 Roskilde 55.590133, 12.129579 +45-46754909

Sixtkontoret Roskilde Flygplats RKE

Lufthavnsvej 20
4000 Roskilde
 
Tel. +45-46754909

Upphämtning & retur utanför öppettiderna

Upphämtning är möjlig utanför öppettiderna. Retur är möjlig utanför öppettiderna.

Fordonskategorier och service på detta kontor

  • Personbilar & kombibilar
  • Lastbil

Your benefits with Sixt

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
  • Free cancellation and reservation changes when you pay on arrival
  • Miles & More - Earn miles
  • Inga dolda kostnader
  • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
  • Inga kreditkortskostnader
  • Excellent customer service