Biluthyrning
Puerto Plata
Fäll ihop
Dominikanska republiken // Puerto Plata
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Puerto Plata: Sixt biluthyrning online-bokning

Oavsett vilken typ av hyrbil i Puerto Plata du söker kan du boka den hos oss på Sixt. Vi erbjuder ett utbud som består av både personbilar, kombibilar, 4x4-bilar och minibussar, perfekta för bilresenärer med en tajt budget. Vi har även bekväma lyxbilar i form av cabrioleter och sportbilar. En fördel med att hyra en bil i Puerto Plata är att denna kommun ligger precis vid kusten, nära till både stränder och sevärdheter. Oavsett hur din ekonomi ser ut är du alltid välkommen in till vår biluthyrning i Puerto Plata.

 
 • Puerto Plata Flygplats
  Sosua, Gregorio Luperon
  57000 Puerto Plata

  Må. - Fr.08:00 - 18:00
  Lö. - Sö.08:00 - 17:00
  Helgdag08:00 - 17:00
  Boka på detta kontoret

 • Puerto Plata Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Sosua, Gregorio Luperon
  57000 Puerto Plata

  Må. - Fr.08:00 - 18:00
  Lö. - Sö.08:00 - 17:00
  Helgdag08:00 - 17:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4

Skräddarsy ditt fordon Sixt biluthyrning i Puerto Plata

De flesta som besöker Dominikanska Republiken är här för att besöka de härliga stränderna, den smakfulla matkulturen och det fina landskapet. Genom att hyra en bil i Puerto Plata kan du på egen hand enkelt nå både badplatser, restauranger och vackra sevärdheter. Vi gör det inte bara enkelt för dig att boka en hyrbil i Puerto Plata via vår hemsida. Du kan även skräddarsy bilen via våra extratjänster. Ska du spendera din semester här med familjen kan du med fördel hyra en lite större och bekvämare bil i Puerto Plata. En 4x4-bil kan passa bra även om du inte planerar att köra offroad. Lägg till en navigator, bilbarnstol och registrera en extra förare för att säkerställa att er bilresa blir så behaglig och säker som möjligt. Det är alltid bra att komma ihåg att vi bara kan garantera att du får en motsvarande bil från ditt val av bilkategori, inte nödvändigtvis en specifik bilmodell.

Puerto Plata bjuder på fantastiska stränder och vyer

När det kommer till stränder kan du med fördel köra längst med kusten för att hitta en plats som passar just dig. Du kan bland annat utforska stränderna Grand Paradise, Acapulco Beach och Bergantin Beach. Dessutom har du inte långt till Santiago, en storstad fylld med otaliga sevärdheter, samt naturreservatet Isabel de Torres. Låt oss hjälpa dig att få ut mer av din vistelse på Dominikanska Republiken. Boka din bil hos oss redan idag.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service