Biluthyrning
Samana
Fäll ihop
Dominikanska republiken // Samana
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Samana: Sixt biluthyrning online-bokning

På den nordöstra delen av Dominikanska Republiken finns en ort fylld med färggranna och mysiga hus, fina vattenfall och otaliga stränder. Alla sevärdheter i regionen är enkla att nå genom att hyra en bil i Samana. Hos oss finner du bilkategorier som passar alla bilresenärer. Vi har personbilar, kombibilar och kraftfulla 4x4-bilar för de som ska utforska djungeln via leriga vägar. En av fördelarna med att hyra en bil i Samana är att du har tillgång till både en aktiv stadskärna, regionens alla stränder och en nationalpark som ligger en kort bilfärd från staden.

 
 • Samana Flygplats
  Carretera Nagua
  32000 Samana

  Må. - Sö.08:00 - 17:00
  Helgdag08:00 - 13:00
  Boka på detta kontoret

 • Samana Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Carretera Nagua
  32000 Samana

  Må. - Sö.08:00 - 17:00
  Helgdag08:00 - 13:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4

Välkommen till Sixt biluthyrning i Samana

När du ska boka en hyrbil i Samana från oss på Sixt får du inte bara välja mellan flera bilmodeller och fordonskategorier. Vi inkluderar även ett antal tillvalstjänster för att din vistelse ska bli än mer bekväm. Vi bjuder på en bilförsäkring från tredje part, en skadeförsäkring och obegränsat med fria kilometer. Du kan själv välja om du vill hyra en bil i Samana som kommer med ännu mer tillvalstjänster, exempelvis bilbarnstol och GPS. Kom ihåg att vi endast kan garantera att du får en hyrbil i Samana från den valda bilkategorin. De extratjänster du hittar hos oss kan skilja sig från andra kontor.

Dominikanska Republiken har några av världens vackraste stränder

Denna karibiska ö är känd för alla sina vackra stränder och du kan hitta ett flertal av de bästa på den östra sidan av ön. Från vår biluthyrning i Samana kan du enkelt köra till både stränder och andra sevärdheter. Nationalparken Los Haitises bjuder på både grottor, vilda djur och en spännande omgivning. Kör västerut längst med kusten för att komma till Puerto Plata och dess intressanta aktiviteter. Här finns bland annat Ocean World Adventure Park, perfekt när du vill spendera lite kvalitetstid med hela familjen.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service