Biluthyrning
Samana Flygplats
Fäll ihop
Dominikanska republiken // Samana // Samana Flygplats
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil Samana Flygplats: Sixt Biluthyrning

Kontorsuppgifter
Adress: Carretera Nagua
  32000 Samana DO +1-809-5417498
 
Typ av kontor: Flygplats
GDS - Kod: AZS
Öppettider
Må. - Sö.08:00 - 17:00
Helgdag08:00 - 13:00
 
 

Sixt Biluthyrning vid Samana Flygplats i Dominikanska Republiken

Välkommen till Sixt Biluthyrning i Dominikanska Republiken. Vid flygplatsen i Samana kan vi under veckans alla dagar erbjuda en hyrbil vid Samana Flygplats som passar för just din resa. Hos oss kan du välja bland fordonskategorierna personbilar, kombibilar och 4x4. Våra bilar byts ut regelbundet, för att du på så sätt ska kunna känna dig trygg när du hyr en bil vid Samana Flygplats. Var vänlig notera att vi inte kan garantera en specifik bilmodell, utan endast ett visst bilmärke. Att boka via nätet är väldigt enkelt. Här kan du bläddra bland tillgängliga bilmärken och se vad som ingår i hyran av fordonet. Vill du skräddarsy din hyrbil ytterligare erbjuder vi tillval som tredjepartsförsäkring och navigator. Att hyra en bil vid Samana Flygplats har aldrig varit enklare.

Hämta upp din hyrbil vid Samana Flygplats, AZS

Både regionen och staden kallas för Samana och är belägen i Dominikanska Republiken, som delar denna vackra ö med Haiti. Från flygplatsen in till staden Samana är sträckan omkring 245 kilometer. Sixt Biluthyrning vid Samana Flygplats gör det smidigt för dig att ta dig vidare och upptäcka mer av denna exotiska region. Du finner oss i direkt anslutning till ankomsthallen på flygplatsen. Här finns vi redo att hjälpa dig att hitta den hyrbil som bäst uppfyller dina behov för vidare äventyr. Har du bokat i förväg, exempelvis genom vår app, är det bara att hämta ut nycklarna när du kommer in på vårt kontor i Samana.

Om den karibiska staden Samana

Att hyra en bil vid Samana Flygplats gör att du enkelt kan ta dig vidare, antingen i östlig riktning mot centrum eller i motsatt riktning för att undersöka mer av denna paradisö. Från vårt kontor kan du exempelvis färdas på strandvägen Carr las majagua a Colorao eller välja den större vägen Autopista Nagua-Samana. Med bil från flygplatsen når du centrum omkring tre timmar senare och i Samana möts du av en genuin karibisk stämning. Färgglada byggnader, småbutiker och restauranger trängs sida vid sida i staden som började byggas år 1756. Du som åker hit under perioden januari till mars bör inte missa det valsafari som genomförs här årligen. Mellan januari och mars föder knölvalarna sina ungar och i Samanabukten samlas under denna period tusentals djur. Upptäck vad denna ö har att erbjuda och ta dig enkelt mellan aktiviteterna med en hyrbil från oss på Sixt.

 

Kontorsuppgifter

Öppettider

Må. - Sö.08:00 - 17:00
Helgdag08:00 - 13:00

Kontakt / Borttappat & Upphittat

Sixtkontoret Samana Flygplats AZS Carretera Nagua 32000 Samana 19.267668, -69.730476 +1-809-5417498

Sixtkontoret Samana Flygplats AZS

Carretera Nagua
32000 Samana
 
Tel. +1-809-5417498

Upphämtning & retur utanför öppettiderna

Upphämtning är möjlig utanför öppettiderna. Retur är möjlig utanför öppettiderna.

Fordonskategorier och service på detta kontor

  • Personbilar & kombibilar
  • 4x4

Dina fördelar med Sixt

  • Sixt bästa pris-garanti
  • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
  • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
  • Miles & More - Tjäna miles
  • Inga dolda kostnader
  • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
  • Inga kreditkortskostnader
  • Excellent customer service