Biluthyrning
Santiago
Fäll ihop
Dominikanska republiken // Santiago
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Santiago: Sixt biluthyrning online-bokning

Vill du hyra en bil i Santiago, en stor provins i Dominikanska Republiken? Då har du kommit helt rätt. Vårt kontor erbjuder flera typer av bilar. Du kan hyra en bil i Santiago genom att förboka den på nätet och hämta upp den på plats. Vi har ett fullt utbud av bilar som du kan välja mellan. Vår fordonsflotta innehåller både ekonomi- och lyxbil. Med våra personbilar, kombibilar, 4x4-bilar, sportbilar, minibussar och cabrioleter kan du hitta en biltyp som passar just dig, oavsett om du är här på en jobbresa eller för att sola och bada med familjen.

 
 • Cibao Int. Flygplats
  Av. Victor Manuel Espaillat
  51081 Santiago de los Caballeros

  Må. - Sö.07:00 - 23:00
  Helgdag07:00 - 23:00
  Boka på detta kontoret

 • Cibao Int. Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Av. Victor Manuel Espaillat
  51081 Santiago de los Caballeros

  Må. - Sö.07:00 - 23:00
  Helgdag07:00 - 23:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4

Sixt biluthyrning i Santiago

Det finns flera fördelar med att hyra en bil i Santiago via vår hemsida. Du får först och främst se vilka bilgrupper vi har tillgängliga under de datumen du är här. Du kan även ange om du vill utrusta din bil med våra tillvalstjänster. En familjeresa blir genast lite säkrare och bekvämare med våra bilbarnstolar och vår navigator. Vi vill gärna upplysa om att vi endast bokar en av bilarna från den kategori du väljer. Det innebär att du kanske inte får den bilmodell du väljer men att du alltid får en bil från samma fordonsgrupp. Vårt utbud av bilar och våra tillvalstjänster skiljer sig åt mellan våra kontor. Du kan både använda hemsidan eller ringa in till vår biluthyrning i Santiago om du vill veta exakt vad vi på Sixt på Dominikanska Republiken erbjuder.

Utforska ön med en hyrbil i Santiago

Att själv kunna köra till de olika platserna på ön gör det enklare för dig att få ut så mycket som möjligt av din vistelse. I detta område finns bland annat en vattenpark, perfekt om du besöker landet med familjen. Du kan även köra din hyrbil i Santiago till den mäktiga statyn Monumento de Santiago i områdets huvudort Santiago De Los Caballeros.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service