Biluthyrning
Torshavn
Fäll ihop
Färöarna // Torshavn
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Torshavn: Sixt biluthyrning online-bokning

Har du turen att få besöka de fantastiska Färöarna? Då är du mer än välkommen att besöka vår biluthyrning i Torshavn. Huvudstaden är otroligt vacker med sina färgglada hus, gröna bergssluttningar och närheten till havet. Det är en riktigt härlig upplevelse att kliva ur planet på Vágarflygplatsen. Härifrån tar det bara 40 minuter att köra ut till vårt kontor. Från oss på Sixt kan du hyra bil i Torshavn, något som kommer göra din vistelse på ön mycket enklare. Eftersom öarna är ganska små är lokaltrafiken begränsad. Med en egen hyrbil i Torshavn kan du själv köra runt ön, besöka fantastiska naturområden och stanna till längs vägen när du känner för det. Vi har både personbilar och kombibilar, men ett 4x4-fordon kan vara att föredra om du ska köra i svårare terräng.

 
 • Torshavn (from 01.01.2023)

  Sixt Biluthyrning
  Stidjagota 3
  100 Torshavn

  Må. - Fr.08:00 - 17:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

 • Torshavn City (until 31.12.22)

  Sixt Biluthyrning
  Jonas Broncksgøta 17
  100 Torshavn

  Må. - Fr.08:00 - 16:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4

Välj en hyrbil i Torshavn och anpassa den sedan med hjälp av våra tillval

När du ska hyra bil i Torshavn kan du välja bland mer än bara våra fordonsgrupper. Du kan även lägga till olika tillvalstjänster för att på så sätt göra din bil ännu bekvämare. Några exempel på extratjänster du kan välja bland när du bokar din bil online är navigator och bilbarnstol. På vår hemsida ser du alla tillgängliga extratjänster. Var vänlig notera att det inte går att boka enskilda bilmodeller. Vi kan däremot reservera ett likvärdigt fordon från vald bilgrupp samt applicera tillval till din hyrbil. Gör det lättare för dig själv genom att hyra en bil i Torshavn redan innan du anländer på Färöarna!

Res vidare från vår biluthyrning i Torshavn

Färöarna är magiskt vackra och vart du än vänder dig väntar spektakulär natur, vackra byggnader och spännande sevärdheter. Ett tips är att besöka den lilla ön Nólsoy, dit du tar dig med färja från Torshavn. Om du är konstintresserad bör du verkligen besöka Färöarnas Konstmuseum som ligger beläget inne i centrum. Få ut mer av din vistelse genom att besöka oss på Sixt biluthyrning i Torshavn!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service