Biluthyrning
Kuusamo
Fäll ihop
Finland // Kuusamo
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Kuusamo: Sixt biluthyrning online-bokning

Vår biluthyrning i Kuusamo erbjuder ekonomi- och lyxbilar, person- och kombibilar, cabrioleter och sportbilar samt 4x4-bilar. För stora grupper kan våra minibussar passa bra. Välkommen till oss på Sixt biluthyrning!

  • Inget kontor hittades i staden

Välkommen till Sixt biluthyrning i Kuusamo, Finland

Vi på Sixt erbjuder ett flertal tillvalstjänster när du väljer att hyra en bil från oss. Dessa kan du använda för att anpassa din hyrbil efter dina specifika behov och önskemål. När du ska hyra bil i Kuusamo måste du först uppfylla våra grundkrav. Vi vill att föraren är minst 19 år gammal och har ett års körvana. Det kan tillkomma en extra avgift för unga förare. Du kan välja bland tillvalstjänster som exempelvis utökad försäkring eller extra utrustning i form av navigator eller bilbarnstol. Vi inkluderar alltid en grundläggande bilförsäkring och bjuder även på fria mil. Tjänsterna som du kan välja mellan varierar från kontor till kontor. Vi kan inte garantera specifika bilmodeller men däremot ser vi till att du får en likvärdig bil från ditt val av fordonskategori.

Flexibel vistelse i norra Finland med en hyrbil i Kuusamo

Kuusamo är en vacker liten stad, belägen cirka en timme ifrån den ryska gränsen. De flesta som kommer hit lockas av den vackra naturen och det skiftande landskapet. Precis som nästan alla finska städer är Kuusamo omgiven av sjöar, perfekt om du gillar att fiska eller om du vill bada och prova på äkta finsk bastu. Under vintern förvandlas staden till en riktig vintersportort. Genom att hyra bil i Kuusamo kan du besöka flera skidbackar och skidpår. Passa även på att köra din hyrbil från Kuusamo till Oulanka Nationalpark, en bilresa som tar endast 45 minuter. Med lite tur kan du till och med få se det magiskt vackra polarskenet. För en flexibel vistelse i norra Finland är du välkommen att boka en hyrbil i Kuusamo hos oss på Sixt.

 
 

Dina fördelar med Sixt

  • Sixt bästa pris-garanti
  • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
  • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
  • Miles & More - Tjäna miles
  • Inga dolda kostnader
  • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
  • Inga kreditkortskostnader
  • Excellent customer service