Biluthyrning
Lahti Flygplats
Fäll ihop
Finland // Lahti // Lahti Flygplats
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil Lahti Flygplats: Sixt Biluthyrning

Kontorsuppgifter
Adress: Mannerheiminkatu 15
  15110 Lahti FI +358-201122500
 
Typ av kontor: Stad
GDS - Kod: QLFC01
Öppettider
Må. - Fr.08:00 - 16:00
 
 

I den södra delen av Finland hittar du staden Lahti, en ort som är känd för sina många vinteraktiviteter och sin vackra hamn. Om du ska besöka staden kan du komma in till vår biluthyrning vid Lahti Flygplats. Ser du dessutom till att förboka din bil på hemsidan redan innan du anländer, är det bara att hämta ut den hos oss direkt vid ankomst. Vi på Sixt tillhandahåller ett komplett fordonssortiment med både premiumbilar och ekonomibilar. För dig som söker ett smidigt och praktiskt fordon har vi fina person- och kombibilar i olika storlekar. Du kan även uppgradera dig till premiumklassen och välja sportbil, cabriolet eller 4x4-fordon. Vi erbjuder även lastbil och minibuss. När du bokar online kan du passa på att lägga till olika extratjänster, exempelvis navigator. Notera att vissa ålderskrav ställs på vissa bilgrupper samt att du inte har möjlighet att reservera en specifik bilmodell.

Praktiskt att hyra bil vid Lahti Flygplats

Lahti Flygplats, även kallad Lahti Vesivehmaa Airport (QLF), ligger endast en halvtimme från stadens centrum. Med en egen hyrbil från Lahti Flygplats kan du snabbt och enkelt ta dig dit. För dig som vill besöka andra städer under din vistelse i landet kan du enkelt köra till både huvudstaden Helsingfors, cirka 1,5 timmes bilfärd via E75, eller västerut mot Tampere. Hit tar det cirka två timmar att köra via väg 24 och 325. Genom att hyra bil på Lahti Flygplats från oss på Sixt öppnar hela landet upp sig; du kan själv planera när och vart du vill åka och hur länge du vill stanna!

Ett vinterparadis i grannlandet Finland

Att vår granne i öst kan skryta med ett fantastiskt vinterlandskap råder det inga tvivel om. Om du besöker Lahti vintertid finns många roliga vinteraktiviteter att ta del av. Varför inte besöka Lahti Sports Center? Detta är ett perfekt tillfälle att prova på ski-jumping. Hit kan du ta dig med en egen bil från Lahti Vesivehmaa Airport på en halvtimme. För dig som hellre njuter av en lugn promenad bör du definitivt besöka Lahti Harbor, en vacker hamn belägen 20 minuters körsträcka från kontoret. Vi på Sixt hälsar dig välkommen när du vill hyra bil på Lahti Flygplats!

 

Kontorsuppgifter

Öppettider

Må. - Fr.08:00 - 16:00

Kontakt / Borttappat & Upphittat

Sixtkontoret Lahti Flygplats QLFC01 Mannerheiminkatu 15 15110 Lahti 60.977000, 25.657230 +358-201122500

Sixtkontoret Lahti Flygplats QLFC01

Mannerheiminkatu 15
15110 Lahti
 
Tel. +358-201122500

Upphämtning & retur utanför öppettiderna

Upphämtning är möjlig utanför öppettiderna. Retur är möjlig utanför öppettiderna.

Fordonskategorier och service på detta kontor

 • Personbilar & kombibilar
 • Sportbilar & cabrioleter
 • 4x4
 • Lastbil

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service